• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana objavila fotku sa svojim idolom: "O ovom susretu sam maštala"

Autor Dragan Šutvić

Ivana Vuleta je pored zlatne medalje sa Evropskog prvenstva uspjela da upozna i svog idola Heike Dreksler...

 ivana vuleta upoznala hajke dreksler Izvor: RTS/Screenshot

Ivana Vuleta osvojila je zlato na Evropskom prvenstvu, ali to nije bio jedini razlog njenog osmijeha i sreće. Dobila je priliku da upozna svog idola, legendarnu Heike Dreksler.

Upravo je čuvena njemačka atletičarka okačila Ivani zlato oko vrata. Poslije svega što se dogodilo Srpkinja je imala emotivno izlaganje na društvenim mrežama. Spomenula je i Dariju Klišinu.

"Susret koji je obilježio ovo Evropsko prvenstvo i o kom sam godinama maštala. Heike Dreksler. Nevjerovatno je koliki uticaj je imala na moj doživljaj atletike, moje želje i ambicije. Posmatrajući nju gradila sam svoj put do vrha, ona je razlog mog početka", napisala je Ivana.

Potom se sjetila i prelijepe Ruskinje sa kojom je vodila velike bitke. Sada je Vuleta ta koja dominira u disciplini skok udalj.

"Klišina je razlog zbog kog sam voljno i ćutke podnosila poraz za porazom dugi niz juniorskih dana, zbog čega sam joj neizmjerno zahvalna. Ti porazi pripremili su me za ono što je dolazilo."

Na kraju se ponovo vratila na Heike. Njemicu koja je u istoj disciplini osvojila pregršt medalja, svakako najznačajnija odličja su zlata sa Olimpijskih igara u Barseloni (1992. godine) i Sidneju (2000. godine).

"Nisam postojala u njeno vrijeme i nisam imala priliku da dijelimo mjesto na startnim listama ili podijumima, ali je sasvim dovoljno uticala na mene da naša imena stoje jedno do drugog na listama najboljih ostvarenja u istoriji. Kakva čast i neopisiva sreća", zaključila je Ivana Vuleta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC