• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić poslije devetog mjesta "delfina": Hvala Bogu da je završena agonija

Autor Haris Krhalić

Vaterpolo reprezentacija Srbije navikla je na medalje i uspjehe, ali sa EP u Splitu se vraćaju razočarani.

 Dejan Savić nakon Evropskog prvenstva u Splitu Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Vaterpolo reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Splitu na tek devetom mjestu pošto je danas savladala Rumuniju više nego ubjedljivo 17:1 (6:1, 3:0, 4:0, 4:0). Srbiju su do pobjede predvodili Vasilije Martinović i Radomir Drašović sa po četiri gola, dok se tri puta u listu strijelaca upisao Ognjen Stojanović.

Selektor "delfina" Dejan Savić izjavio je poslije meča sa Rumunijom da je time konačno "agonija završena" i da bi trebalo "da se vidi kako dalje u budućnosti".

"Hvala Bogu da je ova agonija završena. Sada treba da vidimo šta i kako dalje u budućnosti", izjavio je Savić, a prenio Vaterpolo savez Srbije.

Zanimljivo je da u sastavu Srbije danas opet nije bilo Dušana Mandića. Najbolji srpski vaterpolista se razbolio pred početak EP, bio je neizvjestan za turnir, propustio je neke utakmice u Splitu, dok na meču protiv Rumunije nije bio čak ni na bazenu, pa je ovu svakako neobično situaciju prokomentarisao i Dejan Savić: "Ne znam, iskreno ja pravim tim i odlučujem ko će biti u timu, a to sigurno nije bila moja odluka".

Reprezentativac Srbije Sava Ranđelović je izjavio da je deveto mjesto na EP katastrofa: "Završili smo bez željenog plasmana. Još se sjećamo Francuza i verujem da bi ih u pola noći pobijedili. Izgubili smo se u toj utakmici. Ovo je katastrofa, veliki šamar i samo od nas zavisi hoćemo li se uz naporan rad vratiti gdje nam je mjesto", izjavio je Ranđelović.

Ognjen Stojanović je rekao da niko u ekipi nije zadovoljan kako je Srbija odigrala na prvenstvu Evrope: "Niko nije zadovoljan turnirom. Ostaje nam da radimo, da se namjestimo u svkom pogledu, ništa drugo".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC