• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobija 20.000.000$ za devet minuta ničega: Otkriveni detalji novog posla Flojda Mejvedera - opet se ruga svijetu!

Autor Nebojša Marković

Flojd Mejveder je majstor za pravljenje nevjerovatnih zarada, a u nedjelju obavlja novi "poslić".

 Flojd-Mejveder-zaradjuje-20-miliona-dolara-od-boks-egzibicije Izvor: Instagram/floydmayweather/Printscreen

Flojd Mejveder (45) je u svijetu boksa poznat pod nadimkom "Novac" i taj svoj nadimak opravdava maksimalno. Amerikanac već godinama odrađuje egzibicione mečeve protiv mnogo slabijih rivala, a na osnovu toga zarađuje na desetine miliona dolara.

Slično će biti i u nedjelju 25. septembra, kada će Mejveder imati naredni egzibicioni meč. Rival će mu biti japanski MMA borac Mikuru Asakura i predviđa se da će "The Money" Mejveder za taj susret inkasirati između 15.000.000 i 20.000.000 dolara!

Za samo devet minuta, koje će Mejveder provesti u ringu, zaradiće novac kakav velika većina ljudi ne bi zaradila ni za nekoliko života. Štaviše, sve ovo je još luđe kada se zna da je ishod meča unaprijed dogovoren i da će Mejveder lagano odraditi posao.

"Kul. Devet minuta i 20 miliona dolara. Nije loše", rekao je Mejveder, koji voli da nosi svoj sat vrijedan 18.000.000 dolara. Inače, Flojd je od 2018. godine odradio tri egzibiciona meča, koja su mu takođe donijela pravo bogatstvo.

Omalenog japanskog kikboksera Tenšina Nasukavu je nokautirao u prvoj rundi, a onda je protiv Logana Pola i Dona Mura odradio ukupno osam rundi, u kojima je od svojih rivala bio mnogo bolji. Najavio je Mejveder već i novi obračun sa Konorom Mekgregorom, što bi bila repriza posljednjeg meča u profesionalnoj karijeri američkog boksera iz 2017. godine.

Tada je Mejveder na sjajan način završio karijeru - upisao je 50. pobjedu i navodno je od toga meča zaradio nestvarnih 280.000.000 dolara. Sada je spreman na novu veliku isplatu kojom bi dodatno uvećao svoje bogatstvo...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC