• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da Crvena zvezda bude što zaslužuje! Dragan Škrbić obećao jedno - "Bićemo najborbeniji"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Zvezde predstavili novi tim, sponzora i ambiciozno krenuli u novu sezonu

 Rukomet-Crvena-zvezda-predstavljanje-tima Izvor: MN PRESS

U sportskoj sali SD Crvena zvezda upriličeno je "Zvezdino vrijeme rukometa" tokom kojeg su crveno-bijeli predstavili tim za sezonu 2022-23 i novog sponzora. U pitanju je renomirana danska tehnološka kompanija "Quardlock", a tim povodom, kao i povodom početka sezone u koju su crveno-bijeli ušli pobjedom protiv Dinama, medijima su se obratili obratili šef stručnog štaba, Ratko Đurković i kapiten Draško Nenadić.

"Očigledno je da smo uradili odličan posao u pripremnom i prelaznom periodu. Imali smo izvanredne uslove u pripremnom periodu, svi igrači su se osjetili dobrodošlim. Nadam se da ćemo biti ispraćeni i od strane rukovodstva i od strane navijača u tekućem periodu i da ćemo ovu sezonu, koja će prema svim prognozama biti jako zanimljiva, da učinimo još zanimljivom. Dokazivaćemo se iz utakmice u utakmicu, i mojim momcima mogu čestitam i da poželim dobro zdravlje i dobar rad, kao i svima u klubu. Kao i rezultate, a njih ćemo mjeriti na kraju sezone", rekao je trener crveno-bijelih Đurković.

Draško Nenadić je istakao da je atmosfera u ekipi sjajna i naveo da će ekipa i u nedjelju pokušati da ostvari još jednu pobjedu u Kragujevcu. "Sezona je počela poslije dugih priprema, smatram da smo odradili kvalitetne pripreme i dobre uslove. Sada je ostalo da to prenesemo na teren. U ekipi je atmosfera zaista odlična, raduje me i posjeta na početku sezone. U nedjelju nas očekuje težak posao u Kragujevcu, treba da se dobro pripremimo i pokušamo da pobijedimo".

Poslije poruke novog sponzora, predsjednik Upravnog odbora RK Crvena zvezda Grundfos, Dragan Škrbić je pozdravio sve prisutne i novo ime u sponzorskom pulu kluba. "Čestitam ekipi na uspješnom startu, nadamo se da ćemo tako i nastaviti. Posebno mi je zadovoljstvo da pozdravim gospodina Fasana. Kompanija Quardlock je ušla u naš sponzorski pul. Daćemo sve od sebe da Zvezda bude ono što zaslužuje, da ostvarimo sve što smo zacrtali. Mi smo i na prvoj utakmici pokazali ono što sam rekao i na predstavljanju – da ćemo imati najborbeniju ekipu. Živjela Zvezda, živjela Srbija", poručio je Škrbić.

U nedjelju od 17 časova u Kragujevcu, Crvena zvezda u okviru 2.kola ARKUS lige gostuje Radničkom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC