• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal na Evropskom prvenstvu - špijunirali su Srbiju?!

Autor Dragan Šutvić

Iskusna rukometašica Jelena Lavko otkrila je da su treninzi Srbije bili pod prismotrom tokom boravka u slovenačkom gradu Celje.

 slovenci špijuniirali rukometašice srbije  Izvor: MN PRESS

Rukometašice Srbije završile su učešće na Evropskom prvenstvu nakon grupne faze, uz sva tri poraza. U veoma teškoj grupi protiv domaćina Slovenije i sila poput Danske i Švedske djevojke koje je na turnir poveo selektor Bregar nisu mogle da osvoje čak ni bod. Istina, igrala je Srbija u oslabljenom sastavu, a bilo je i drugih problema.

O tome je nakon turnira pričala Jelena Lavko (nekada Živković), koja je skrenula pažnju na sramotan detalj koji se dogodio. Tokom treninga srpskog nacionalnog tima u Celju, rukometašice Srbije su špijunirane! Navodno, treninzi su snimani, a zatim i analizirani kako bi se osujetile akcije srpskog tima.

"Žao mi je jer smo do sad sa Slovenijom imale skor 3:0 u međusobnim susretima na velikim takmičenjima. Još mi je više žao kad suprotni tim snima treninge, gdje nema kamera, nego se postavlja telefon i ajped da nas snimaju jer se plaše da li će nas pobijediti sa četiri beka ukupno koja imamo, šta onda više da se priča o rukometu i o sportu", rekla je jedna od najiskusnijih srpskih rukometašica.

Na turniru koji je završen za srpski nacionalni tim čak tri tima prolazila su grupnu fazu. To znači da bi Srbiji pobjeda nad Slovenijom u posljednjem kolu mogla da bude dovoljna za plasman u narednu fazu, ali je domaćin očigledno imao pomoć koja nije po pravilima.

Pogledajte detalje sa turnira:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu! 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC