• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preminula legenda - ćerke objavile potresnu fotografiju! Stvorio je Moniku Seleš, Agasija, Šarapovu...

Autor Haris Krhalić

Čuveni Nik Boletijeri preminuo je u 91. godini...

 Preminuo Nik Boletijeri Izvor: Profimedia

Nik Boletijeri preminuo je u 91. godini. Čuveni teniski trener, čovjek koji je preko svoje "IMG akademije" stvorio velike zvijezde poput Monike Seleš, Andrea Agasija, Marije Šarapove, Meri Pirs i mnogih drugih otišao je u legendu. Njegove ćerke objavile su potrebnu fotografiju iz kreveta, na kom se vidi da je u lošem stanju.

Prema informacijama stranih medija, nedugo poslije objavljivanja te fotografije je Nik izdahnuo. "Tata se sprema za prelazak na novo mjesto. Molim vas da mislite na njega na ovom mirnom odlasku i prelepom putovanju. Tata, volimo te", napisala je Anđelik Beletijeri. Veliki udarac za svjetski tenis i odlazak čovjeka koji je imao ogroman uticaj na prošlost, sadašnjost i budućnost "bijelog sporta"... Prema nezvaničnim informacijama imao je problem sa infekcijom bubrega koja se dodatno pogoršala prethodnih dana, a odbijao je dugo da ode kod ljekara, jer se plašio igle.

Nikovu školu prošle su i sestre Vilijams, pomagao je i Jeleni Janković, Filip Krajinović je bio tamo u tinejdžerskim danima, pomogao je i Miomiru Kecmanoviću koji je često bio na njegovoj akademiji. Radio je sa Danijelom Hantuhovom, Martinom Hingis, Keijem Nišikorijem, a na kratko je bio i trener Borisa Bekera sredinom devedesetih godina. "Nisam nikada previše razmišljao o tome šta su moji igrači učinili, nije bilo vremena za tako nešto, tako stvari funkcionišu u tenisu. Ali, ako bih morao da biram, onda je to momenat kada je Andrea Agasi osvojio Vimbldon 1992. godine", rekao je Boletijeri jednom prilikom.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC