• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li jedan od najvećih ide u penziju? Pitali ga za dres poslije fijaska, nije dao - "Ovaj ću zadržati za sebe..."

Autor Haris Krhalić

Čini se da se sjajna karijera Arona Rodžersa približava kraju pošto je njegov tim ostao bez plej-ofa NFL.

 Aron Rodžers ide u penziju Izvor: Twitter/HSchiefelbein/Screenshot

Jedan od najboljih kvoterbekova svih vremena Aron Rodžers nije uspio da se domogne plej-ofa. Grin Bej je imao šansu da pobjedom nad Detroitom dođe do "vajld karda", međutim sasvim neočekivano poraženi su na domaćem terenu (20:16) i tako su ostali ispod crte. Poslije razočaravajuće NFL sezone za Pekerse, najviše se priča o budućnosti Arona Rodžersa, odnosno da li je meč protiv Lajonsa bio i posljednji u njegovoj trofejnoj karijeri.

Rodžers za sada nije zvanično potvrdio da ide u penziju, ali da je to sasvim realna mogućnost govorio gest sa kraja utakmice protiv Lajonsa, kada mu je prišao Džejmson Vilijams i pitao ga za dres: "Ovaj ću zadržati za sebe...", odgovorio je Rodžers koji se potom sporim korakom uputio ka svlačionici.

Postoji naravno šansa da je Rodžers zaista zadržao dres zbog toga što je već obećao nekome i da je zbog toga "ohladio" Vilijamsa, međutim očekivano pokrenuta je spekulacija da je to uradio jer mu je to bio i posljednji meč u karijeri.


Rodžers je inače početkom decembra proslavio 39. rođendan i jasno je da je pitanje trenutka kada će se oprostiti od američkog fudbala, posebno ako znamo da je u ligi još od 2005. godine. Tada su ga draftovali Pekersi i nosio je njihov dres punih 18 godina i pomogao im da dođu do jedne šampionske titule, sada već davne 2010. godine. U međuvremenu je Rodžers imao mnogo sjajnih sezona (ima čak četiri MVP priznanja), ali u njima Pekersi nisu dolazili do titule.

Iako je veteran, nije najstariji u ligi pošto Tom Brejdi igra i sa 45 godina u Bakanirsima, odnosno tu su još i Endi Li (40, Arizona) i Robi Gold (40, San Francisko). Dakle, polovina njih je stigla do plej-ofa koji počinje idućeg vikenda, a raspored je sljedeći:

Možda će vas zanimati

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC