• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Dokić pročitala poruku i počela da plače! Ostala je u šoku kada je ovo vidjela: "Borim se protiv odvratnih ljudi"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jelena Dokić se oglasila na Instagramu.

 Jelena Dokić se rasplakala zbog poruke koja ismijava samoubistvo Izvor: Profimedia

Jelena Dokić bila je jedna od boljih teniserki dok se aktivno bavila ovim sportom. Igrala je i pod zastavom Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, ali je onda otišla u Australiju i promijenila je državljanstvo. Poznato je da je imala tešku životnu priču, svađe sa ocem, da je preživjela nasilje u porodici, razmišljala je i o samoubistvu. A, sada je dobila poruku koja je rasplakala.

Jedna osoba, čije ime je sakrila, poslala joj je poruku zbog koje je ostala u šoku. "Sad kad počinje Australijan open, hoće li Jelena Dokić ponovo da se ubija kao i svake godine", pisalo je u poruci. To je iznenadilo Jelenu koja je odlučila da se oglasi na društvenim mrežama. Napisala je emotivnu poruku na Instagramu tim povodom.

"Novi najniži momenat, počela sam da plačem jutros kada sam se probudila. Još je na kraju poruke stavio i smajli koji se smije. Taman kada pomisliš da zlostavljanje i trolovanje na internetu ne može da bude gore. Skoro milion ljudi godišnje izvrši samoubistvo, to je tužno i zabrinjavajuće i onda se pojavi ovakva osoba i ismijava sve to. Ovo je odvratno, treba da vas bude sramota", napisala je Jelena.

Nastavila je zatim da pojašnjava sve. "Kakva osoba može da napiše ovako nešto i onda stvari da učini gorim tako što se smije. Loša osoba i neznalica. Razmišljam o svim onima koji su sebi oduzeli život, onima koji su to željeli, onima koji su izgubili prijatelje i voljene i sve one koji se muče. Borim se za svakog od njih koji osjećaju da nemaju glas, da ih niko ne čuje, koji se muče sa ovim mislima. Borim se protiv neznanja, loših ljudi, trolova, zlostavljanja na internetu i odvratnih ljudskih bića. Mnogi su na ivici i molim vas sve da budete ljubazni puni razumijavanja. Šaljem ljubav svim dobrim ljudima na svijetu, posebno onima koji se muče", poručila je Jelena Dokić koja je nedavno otkrila i svoju tajnu mršavljenja.

Pogledajte i tu objavu:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC