• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković se VANREDNO OBRAĆA u Beogradu! Zakazao konferenciju, čeka se ODGOVOR na priče o "lažiranju povrede"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković će se obratiti medijima na konferenciji za medije u Beogradu.

 Novak Đoković se obraća o lažiranju povrede Izvor: MN PRESS

Srpski teniser Novak Đoković obratiće se u srijedu na konferenciji za medije na Dorćolu. Dugo se očekivalo da Đoković govori za srpske medije poslije svega što mu se desilo na Australijan openu, a zvanična konferencija zakazana je za 13 časova u njegovom teniskom centru uoči treninga.

Kao što je poznato, Novak Đoković je tokom Australijan opena više puta optužen da je lažirao povredu i da je na taj način pridobio "simpatije" protivnika, a još tada je Srbin objavio da će sve objaviti na konferenciji za medije. Istakao je da će možda pokazati i snimke sa skenera koji pokazuju koliko je ozbiljna bila povreda zadnje lože, a već je direktor grend slema Krejg Tajli otkrio da je u pitanju bila ruptura od tri centimetra.

Podsjetimo, Novak Đoković bi sljedeće nedjelje trebalo da učestvuje na turniru u Dubaiju, dok je još neizvjesno da li će putovati na turneju u SAD gdje se igraju mastersi u Indijan Velsu i Majamiju.

Podnio je dokumentaciju za turnir, ali sve zavisi od dozvole tamošnjih vlasti. I dalje nije dozvoljen ulazak osobama koje nemaju američko državljanstvo i nisu vakcinisane protiv korona virusa, a ta zabrana trebalo bi da prestane da važi sredinom aprila, dakle poslije pomenutih turnira.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igor Radojičić

Dragi moji,nije mi više jasno odakle crpite energiju na gluposti? Kakve veze ima da li je ili nije neko povređen? Zar sportista nema prava izjaviti da ga nešto boli,zateže,iritira.... Nole je Bog ove igre,pišite i pitajte ga to! Manite se šuplje priče.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC