• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki duel je zakazan - Sten je stigao u Banjaluku, čeka se Nole! (FOTO, VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Stanislas Vavrinka stigao u Banjaluku, gdje ćemo vjerovatno gledati novi veliki duel sa Novakom Đokovićem.

 Sten Vavrinka stigao u Banjaluku na Srpska open Izvor: MONDO/Twitter/Saša Ćejić

Rim, Madrid, Melburn, Monte Karlo, samo su neki od gradova u kojima smo gledali duele Novaka Đokovića i Stena Vavrinke, a svi još pamte finala Rolan Garosa i US opena u Parizu i Njujorku, koja je 2015 i 2016. dobio švajcarski teniser.

Pobjeđivao je Novak Švajcarca nakon toga, a novu priliku za dodatni „revanš“ trebao bi da ima u Banjaluci, pošto je žrijeb htio da spoji dvojicu velikih rivala u drugom kolu Srpska opena.

Vavrinka će doduše tek morati da izbori duel sa Đokovićem, pošto će u prvom kolu igrati protiv Luke Van Ašea, ali se očekuje da prođe mladog Francuza i zakaže novi duel sa najboljim teniserom svijeta.

Derbi je praktično zakazan, a stižu i učesnici.

Sten Vavrinka doputovao je u subotu u Banjaluku, a nakon što je sletio na banjalučki aerodrom smjestio se u hotelu, gdje je i većina učesnika Srpska opena.

Sten Vavrinka u Banjaluci
Izvor: Youtube/RTRS

Novak Đoković trebao bi najkasnije do ponedjeljka poslijepodne stigne u Banjaluku, a prema riječima njegovog brata, Đorđa Đokovića, iako smo vidjeli da je bilo određenih problema sa laktom u Monte Karlu, on se osjeća dobro.

"Nisam vidio da je imao nekih većih problema. To su sve neke mjere predostrožnosti. Novak je surovi profesionalac, neko ko trenira svakodnevno, ali kada imate manje mečeva u nogama, normalno je da se dese neke stvari. Novak uvijek iz svega izađe jači. Imao je nešto lošiju nedjelju u Monte Karlu, ali to su normalne stvari koje se dešavaju. Ako uzmemo u obzir sve mečeve koje igra, nemoguće je da ne dođe do nekog poraza. Dolazi pun entuzijazma u Banjaluku i sigurni smo da će dati sve da osvoji Srpska open i podigne pehar", rekao je Đorđe Đoković za MONDO.

U subotu smo saznali i parove prvog kola, a zanimljivo je da ćemo osim duela Đokovića i Vavrinke u prvom kolu gledati i srpski duel između Filipa Krajinovića i Dušana Lajovića.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

minhauzen

Jel bio traktor kao vozilo za kofere, koliko znam prije godinu je sluzio za to :)

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC