• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJVEĆA POBJEDA U KARIJERI! Duci napravio nemoguće: U trenutku sam i ja govorio NOLE, NOLE...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Da smo otišli u treći set, ne vjerujem da bi ovako završilo", rekao je Dušan Lajović nakon pobjede nad Novakom Đokovićem.

 Dušan Lajović nakon pobjede nad Đokovićem - Najveća pobjeda u karijeri Izvor: Mondo/Slaven Petković

Senzacija na Srpska openu.

Novak Đoković eliminisan je od Dušana Lajovića u četvrtfinalu Srpska opena rezultatom 6:4, 7:6.

Lajović je u prethodna dva duela sa Đokovićem osvojio četiri gema, a sada je savladao najboljeg tenisera svijeta i upisao svoju najveću pobjedu u karijeri.

"Hvala publici što su navijali i za mene. Znamo da uglavnom navijaju za Noleta. Čak i ja sam u jednom trenutku govorio NOLE, NOLE, a onda se sjetim da ja igram protiv njega, što je malo nekorisno za mene", priznao je Lajović poslije meča, a onda nastavio:

"Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri. Današni meč je bio s moje strane izvanredan, s njegove strane nije bio najbolji. Imao je problema sa laktom, procenat prvog servisa je bio nizak za igrača njegovog kalibra. Ja sam uspio na sreću da to iskoristim danas, s druge strane da privedem meč kraju što je i bila najteža stvar za mene. Imao sam priliku da ga brejknem, ali on je odigrao fantastično. Bio sam na granici i da je ovaj meč otišao u treći set ne bi bila ovakva završnica".

Na pitanje kako se osjećao na 4:4, kada je imao priliku za brejk, a onda i tokom tri set lopte za Đokovića odgovorio je:

"Ona brejk lopta kada je završila na voleju ja sam napravio taktičku grešku što sam išao u tu stranu. Mislio sam da ćemo da odemo u treći set. Nisam očekivao da ću da dobijem drugi set, zato sam išao poen po poen. S obzirom da sam odigrao dobro cijeli meč htio sam da se fokusiram na to i tako sam išao i kod tih set lopti", rekao je Lajović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC