• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je bogataš sa Jutjuba, sada se ponižava u ringu: Star je, debeo i protivnik ga je pretukao! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

U godinama koje nisu prikladne za početak bokserske karijere, sa očiglednim viškom kilograma, pobijeđen je, pretučen i ponižen.

 Milioner sa Jutjuba pretučen u boks meču Izvor: Twitter/Dexerto/printscreen

Amerikanac Stiven Džej Vilijams (50), na internetu mnogo poznatiji pod nadimcima "Boogie" i "boogie2988" koje je sam izabrao za svoje naloge, doživio je potpuno poniženje na svom prvom boks meču. Poznati Jutjuber čija baza fanova iznosi više od četiri miliona korisnika bio je prinuđen da uđe u ring i pokuša da zaradi dodatni novac, nakon što su ga loše poslovne odluke odvele gotovo do bankrota.

On je trenutke popularnosti koristio za ogromnu zaradu preko Jutjuba, ali je novac loše investirao - prije nekoliko mjeseci otkrio je pratiocima da je ulagao u kripto valute i da je izgubio sve što je stekao, pa su njegovi obožavaoci donirali novac kako bi se barem privremeno oporavio od tog udarca. Tada je Bugi rekao kako mu je uplaćeno oko 100.000 američkih dolara, a sada je i sam pokušao da dospije do malo novca. Zbog toga je imao okršaj sa drugim korisnikom Jutjuba, a "WingsOfRedemption" koji najčešće strimuje kako igra igrice pretukao ga je u tom okršaju. Ovo su neki od najzanimljivijih detalja sa meča:

Vilijams je izdržao nešto više od jedne runde u ringu, a nakon serije udaraca koju je dobio u glavu sudija je riješio da prekine borbu. Iako je Bugi delovao nezadovoljno zbog te odluke, čini se da je to bila najbolja opcija i da on stvarno nije bio u stanju da nastavi ovaj meč. Pogledajte kraj njihove borbe:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC