• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinja pobijedila, pa iskopirala Đokovića: O Novakovom čuvenom potezu opet se priča na Vimbldonu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Teniserka Natalija Stevanović nakon najboljeg rezultata karijere uradila ono što Novak Đoković već godinama radi u Londonu.

 natalija stevanović jela travu nakon pobjede na vimbldonu  Izvor: Twitter/Wimbledon/printscreen

Vimbldon će ove godine imati Srpkinju u glavnom žrebu, a teniserka Natalija Stevanović (28) je na travi u Londonu napravila najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri! Teniserka koja zauzima 223. mjesto na WTA listi po prvi put u životu se plasirana na grend slem, a koliko joj je to značilo vidjelo se i na kraju meča - imitirala je Novaka Đokovića i probala travu sa terena na kojem je ostvarila pobjedu!

Ovaj detalj nije mogao da promakne ni najprestižnijem turniru u kalendaru. "Ima nešto ukusno o travi sa naših terena", napisali su na Tviter nalogu Vimbldona, uz srpsku zastavu. Naravno, morao je da se pomene i Novak Đoković koji je tokom prethodnih godina promovisao ovakav način proslave. Poznato je da je Đoković kao dječak sanjao prvo mjesto na svijetu i titulu na trećem grend slemu sezone. Za sada ih ima sedam, uskoro kreće po osmu, a mi čekamo da i za dvije nedjelje isproba ukus lonodnske trave. Ovako je to uradila Natalija:

Podsjećamo, nešto kasnije je na teren izašao i Novak Đoković, ali on nije imao obaveze na Vimbldonu. Za najboljeg tenisera svih vremena turnir počinje naredne nedjelje, pa je sada iskoristio priliku za revijalni meč protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa. Upisao je pobjedu, dobro se proveo na terenu i zabavio se tokom davanja izjave na kraju meča, a najbitnije je da ovaj susret nije igrao sa zavojima koji su ga pratili posljednjih nedjelja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC