• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sječa favorita - samo "bježe" od Novaka! Kraj za trojicu od petorice potencijalnih rivala u polufinalu, evo ko je ostao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tejlor Fric je izgubio nakon velikog preokreta protiv Mikaela Imera.

 Sječa favorita - samo "bježe" od Novaka! Kraj za trojicu od petorice potencijalnih rivala u polufinalu, evo ko je ostao! Izvor: Profimedia

Nakon eliminacije Kaspera Ruda, stiže još jedna senzacija na Vimbldonu - američki teniser Tejlor Fric eliminisan je u drugom kolu grend slem turnira poslije tri dana borbe protiv Mikaela Imera, kiše i mraka. Fric je poput Ruda bio projektovan kao potencijalni rival Novaka Đokovića u polufinalu, tako da se žrijeb srpskog asa prilično očistio, što je još jedan dokaz koliko je Vimbldon nepredvidiv i da mnogi teniseri iz vrha imaju problema na travi.

Fric se mučio još u prvom kolu protiv Hanfmana i pobijedio je nakon pet setova, dok drugi put nije imao snage za isti scenario. Sada ga je Šveđanin Imer pobijedio 3:2 (3:6, 2:6, 6:3, 6:4, 6:2) tako što je napravio ogroman preokret, pošto je gubio 2:0 i nije djelovalo da može da poremeti Amerikanca.

Od petorice potencijalnih rivala Novaka Đokovića u vimbldonskom polufinalu, eliminisana su već trojica pošto je uz Ruda i Frica ispao i Ćorić, dok tako "ostaju" još Janik Siner (Italija) i Denis Šapovalov (Kanada). Obojica odlično igraju na travi, a posebno se to odnosi na Sinera čiji stil igre na ovoj podlozi mnogi porede sa Federerom, trenutnim rekorderom "zelenog" grend slema, koga upravo Nole planira da sruši.

Fric (25) je inače trenutno deveti teniser planete i ne može da se kaže da je blistao u prethodnom periodu, pošto je u prethodnih deset mečeva - izgubio čak pet. Igrao je čak tri turnira na travi pre Vimbldona i ni na jednom se nije proslavio, dok je i na Rolan Garosu imao razočaravajuću eliminaciju u trećem kolu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC