• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je problem? Mi smo dva starca! Novak stao pred mikrofon, pa mu se jedan detalj nije dopao: "Važno je da se to zna"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković dao je izjavu na terenu poslije pobjede protiv Vavrinke i nasmijao je sve.

 Novak Đoković komentarisao pobjedu protiv Stena Vavrinke Izvor: Profimedia

Novak Đoković prošao je u osminu finala Vimbldona. Uspio je da slomi otpor Stena Vavrinke i da završi posao u petak - 6:3, 6:1, 7:6 (7:5). Još prije početka meča znali su da imaju 140 minuta da završe meč i da će u suprotnom da se odgodi za subotu, u 23 sata po lokalnom vremenu je bilo vrijeme za fajront, srpski igrač je završio posao 13 minuta prije toga (22.47h).

Poslije toga je stao pred mikrofon i dao izjavu na terenu. "Nevjerovatno je ono što Sten radi poslije nekoliko operacija", izgovorio je Novak i u tom momentu je neko sa tribina protestovao. "U čemu je problem? Mi smo dva starca koji igraju protiv mladića, važno je da se to zna. Tako je", kazao je Novak kada je publika konačno krenula sa aplauzima.

Zatim je nastavio da hvali rivala. "Nevjerovatno je, inspirativno. Kao i Endi Marej, morao je da padne na rang listi prethodnih godina zbog svih problema, imali smo nevjerovatne bitke. Poštujem ga mnogo kao igrača, kao ličnost, sjajan je momak i sve najbolje mu želim."

Znali su i jedan i drugi za vremensko ograničenje, a Sten je u taj-brejku trećeg seta vodio sa 5:4 i imao dva servisa.

"Znate, bio sam na dva poena od četvrtog seta, tačnije on je bio blizu osvajanja seta. Znali smo kada smo izašli na teren da će biti tijesno sa vremenom i da je bitno da se završi u tri seta. U dva seta bio sam odličan, on je podigao nivo u trećem, ja sam spustio nivo svoje igre, publika se umiješala. Nadam se da ste uživali."

Novinar na terenu je krenuo sa pričom o brojkama, pa je rekao Novaku da je Džon Mekinro tokom komentarisanja meča opisao njega "kao kompletnog igrača."

"Volim te, Džone, hvala za lijepe riječi. Slušajte, dokle god sam na turniru brojke mi ništa ne znače, zaista. Moram da se fokusiram na svoju pažnju, mentalno, fizički, da se oporavim, da radim na određenim stvarima, da igram bolje. Znam da mogu bolje. Znam da imam još godina u sebi, nadam se da ću nastaviti da igram bolje. Da vidimo, ulazimo u drugu nedjelju."

Za četvrtfinale igraće protiv Huberta Hurkača.

"Čeka me Hurkač koji je specijalista za travu, ima snažan servis, duge ruke, kad izađe na mrežu, ne znate gdje da pošaljete lopticu. Težak je rival. Dobio je Rodžera na Centralnom terenu, zna kako da igra. Razmišljam o njemu, sljedećem izazovu", zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:46
Novak Đoković se naljutio
Izvor: Twitter/ElkNat877
Izvor: Twitter/ElkNat877

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC