• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRAĆA MAREJ NAPALA VIMBLDON ZBOG NOVAKA: Đokovića tjeraju da igra dva dana, a Endi ima jako jednostavno rješenje

Endi Marej i njegov brat Džejmi su progovorili o bizarnim pravilima i lošem rasporedu na Vimbldonu.

 Endi i Džejmi Marej napali Vimbldon Izvor: Twitter/MrFootyTips

Besmislena pravila na Vimbldonu ljute sve, pa čak i favorite domaće publike. Nakon što je u dosadašnjem dijelu turnira Novak Đoković uspio da izbjegne da neki meč igra dva dana, došao je momenat u kome će ipak morati da igra susret u dva dana. Dobio je Huberta Hurkača u dva seta u taj-brejkovima, a onda je meč prekinut dvadesetak minuta prije 23 časa po lokalnom vremenu. 

Sve to se desilo zbog pravila po kojima mečevima zbog odluke lokalnih vlasti moraju da se zavšavaju do 23 časa, a sada su se zbog toga pobunili Endi i Džejmi Marej. Najpoznatija braća britanskog tenisa, jedan nekadašnji broj jedan u singlu, a drugi u dublu istakli su da ova pravila moraju da se mijenjaju. Endi Marej je sinoć kasno podijelio tvit teniskog novinara Stjuarta Frejzera u kome piše: 

"Promijenite start u 13:30! Sada kada imamo još jedno veče u kome se meč prekide vrijeme je da organizatori Vimbldona shvate koliko su pogriješili kada su pomjerili početak mečeva na Centralnom terenu. To mora da počne bar sat vremena ranije", stoji u tvitu koji je nekadašnji osvajač Vimbldona retvitovao. 

Da je u nedjelju program počeo sat vremena ranije Novak bi imao skoro sat i po vremena da završi meč nakon drugog seta sa Hurkačem, a ovako je duel prekinut i neće biti nastavljen prije 17 časova u ponedjeljak. Tome se usprotivio i Džejmi Marej koji je samo dodao ispod tvita: "Sljedeće veče. Potvrđeno", mislići na to da je Vimbldon potvrdio da će Novak i Hurkač meč završiti u ponedjeljak. 

Endi Marej se već bunio protiv ovog pravila kada je morao da prekine duel sa Stefanosom Cicipasom zbog toga što je sat otkucao 11 popodne, a jednom mu je organizacija izašla u susret kada je 2012. pobedio Markosa Bagdatisa u 23:02 po lokalnom vremenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC