• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MMA borac napravio haos - mahao nožem na konferenciji: Htio da napadne medvjeda golim rukama, pa prijetio rivalu (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Toni Ferguson je pred borbu prijetio svom rivalu Bobiju Grinu, ali je takođe i vadio nož pred novinarima i pričao o tome kako bi golim rukama mogao da napadne medvjeda.

 Toni Ferguson pred borbu prijetio svom rivalu Bobiju Grinu Izvor: Tweet/MMA Mania/Screenshot

Jedan od najboljih MMA boraca današnjice Toni Ferguson vraća se ovih dana u oktagon nakon skoro godinu dana pauze. Prošli meč izgubio je od veterana Nejta Dijaza što mu je bio peti uzastopni poraz i sada se nada da taj niz može da zaustavi. 

Nevjerovatni udarač poznat i po mnogim kontroverznim potezima sada je ponovo ustalasao javnost pred borbu protiv Bobija Grina kada je na konferenciji za medije planuo i izvadio nož! Govorio je o tome koliko je spreman i da se "ne zaj*bava", a onda je pred svima sijevnulo sječivo! A osim toga ispričao je i nevjerovatnu priču o tome kako je na trening kampu sredio medvjeda.

"Ja se ne zaj*bavam. Moram da zaštitim svoje, pogotovo dok mi žena i dijete šetaju okolo. Prijatelj i ja smo vidjeli medvjeda dok sam se spremao za borbu. Posmatrali smo ga i uz pomoć topografskih karata pronašli njegovo pojilište i mjesto gdje je obitavao. Primijetili smo mu rutu kretanja, pratio je smeće koje su ljudi ostavljali, kružio i sve se više približavao kampu. Rekao sam treneru, koji se baš vratio iz lova u Africi gdje je ubijao gnuove i slično, da ćemo motriti na njega", ispričao je Ferguson.

Nekadašnji prvak UFC.a u lakoj kategoriji sada će se boriti protiv Grina u uvodu za glavni događaj večeri, susret Dastina Poajea i Džastina Gatjea. Osim njih će na UFC 291 moći da se vide borbe Jana Blahovica i Aleksa Pereire, kao i duel Stivena Tompsona i Mihaela Pereire u velter kategoriji.

Pogledajte kako je Ferguson vadio nož na konferenciji:

Pročitajte i ovo:

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC