• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Momčino, pa potpiši! Vraća se Konor Mekgregor - iznervirao ga novi UFC šampion?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zbog okršaja na društvenim mrežama mogli bismo da vidimo spektakularnu borbu Konora Mekgregora i Džastina Gejdžija.

 Džastin Gejdži izazvao Konora Mekregora da se vrati u oktagon Izvor: Youtube/UFC - Ultimate Fighting Championship/Instagram/thenotoriousmma/printscreen

Nakon što je Džastin Gejdži osvojio UFC pojas pobjedom nad Dastinom Poarijeom, mnogi bi željeli da skinu trenutno najtraženiji skalp u MMA svijetu. Među onima koji su se javili kao kandidati za narednu borbu Amerikanca je i legendarni Konor Mekgregor - koji bi poslije više od dvije godine i besprotrebnog glupiranja mogao da se vrati u oktagon!

Mekgregor vidi sebe kao idealnog kandidata Gejdžiju, pa su njih dvojica ušli u okršaj na društvenim mrežama. Konor je još tokom meča napisao "Nokautirao bih ga jednim udarcem. Garantujem", što je izazvalo mnogo pažnje, ali Gejdži nije mogao odmah da reaguje. Tek kada je vidio o čemu je Irac pisao tokom njegovog meča protiv Poarijea, Džastin je odgovorio na Tviteru.

"Potpiši ugovor, momčino", glasila je Gejdžija poruka Konoru Mekgregoru, aludirajući na njegov povratak u UFC. Bio bi to najvažniji korak ka njihovoj međusobnoj borbi, okršaju koji bi izazvao ogromnu pažnju u MMA svijetu. Konor Mekgregor se oglasio fotografijom sebe na ivici oktagona i porukom da je već potpisao, ali pitanje je da li je ovo samo jedna u nizu igrica nekada velikog šampiona koji posljednjih godina nije često ostavljao dobar utisak u borbama.

Mekgregor je u profesionalnoj karijeri zabilježio učinak od 22 pobjede i šest poraza, a zanimljivo je da je na posljednjih sedam mečeva čak četiri puta poražen. Tokom 2016. godine imao je dva fantastična meča - poraz i pobjedu - protiv Nejta Dijaza, zatim je protiv Edija Alvareza osvojio pojas, Habib Nurmagomedov ga je "udavio" u jednom od najbitnijih mečeva svih vremena, oporavio se protiv Donalda Seronea, ali mu je Dastin Poarije sa dva uzastopna prebijanja okončao karijeru sredinom 2021. godine.

Sa druge stran, Džastin Gejdži trenutno važi za jednog od najboljih na svijetu. Protiv Poarijea je osvojio simboličan "BMF" pojas, a to mu je bio 25. trijumf u profesionalnoj karijeri. Uz to ima i četiri neuspjeha, od čega je jedan protiv neprikosnovenog Nurmagomedova koji je karijeru završio bez poraza.

Možda će vas zanimati

Dinamo će dobiti 14.240.000 evra

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC