• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Egzibicija sa Dinamom iz Pančeva na kraju prvog dijela priprema: Rukometaši Borca m:tel u nedjelju putuju na Vlašić

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel završili su prvi dio priprema u Banjaluci, a već sutra (nedjelja) putuju na Vlašić, gdje će nastaviti s treninzima pred prve prijateljske utakmice, na kojima će brusiti formu za start nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 RK Borac egzibicija sa Dinamo Pančevo i put na Vlašić Izvor: RK Borac m:tel

Poslije desetak dana, izabranici Irfana Smajlovića završili su prvi dio priprema egzibicionom utakmicom zatvorenog tipa protiv pančevačkog Dinama u Banjaluci na kojem su odigrana tri poluvremena od po 25 minuta.

Duel sa timom koji predvodi bivši trener Banjalučana Dragan Marković vjerovatno je poslužio treneru Smajlagiću da barem malo na "djelu" vidi svoje igrače i ocijeni koliko su se u banjalučki tim uklopile novajlije Nebojša Grahovac, Vladan Đurđević i Nedim Hadžić.

A već sutra (nedjelja), Banjalučani će otputovati na Vlašić, gdje će nastaviti s pripremama prije prvih, pravih prijateljskih utakmica koje će uslijediti 25. i 26. avgusta na turniru u Bjelovaru.

Osim domaće ekipe iz Hrvatske i crveno-plavih rukometaša, na turniru će učestvovati i ekipe Moslavine i Siska - tim iz Kutine je učesnik Premijer lige u Hrvatskoj, dok su Sisčani u rangu ispod.

Po povratku iz Hrvatske, Banjalučane od 31. avgusta do 2. septembra očekuje i memorijalni turnir "Edhem Sirčo" u Visokom, gdje će igrati domaća Bosna, hrvatska Dubrava i šampion BiH Izviđač iz Ljubuškog.

Na žalost i dalje nije poznato kada će startovati nova rukometna sezona u BiH zbog nesuglasica oko broja klubova, koji treba da ispadnu prethodne sezone. U avgustu prošle godine čelnici Rukometnog saveza BiH su donijeli odluku o ispadanju pet timova, međutim, u RS Republike Srpske su ustvrdili da odluka nije donesena u skladu sa zakonom i zahtijevali njeno poništenje i ispadanje tri ekipe.

S obzirom da u posljednjih više od pola godine nije postignut nikakav dogovor u Savezu po ovom pitanju, prvi čovjek bh. rukometa Vladimir Branković istakao je nedavno da su na potezu inspekcijski organi i razgovor sa ljudima iz Evropske rukometne federacije (EHF).

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Брат

Резултат 5-21, па 15-31 на крају - 10 екстра. Марка дипломирао

Vultures

rezultat utakmice???

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC