• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"RIJEŠITE PROBLEM, NE IGRAMO NA ČELENDŽERU": Aleksandar Zverev ne može da vjeruje gdje je došao

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Njemački teniser Aleksander Zverev imao je zamjerke na račun organizatora turnira u Sinsinatiju.

 Aleksandar Zverev se žalio na organizatore u Sinsinatiju Izvor: Profimedia

Slavio je pobjedu Aleksander Zverev u drugom kolu turnira u Sinsinatiju protiv Jošihita Nišioka. Međutim, teniser nije mogao da sakrije svoje nezadovoljstvo situacijom u kojoj se našao. Izgleda da su ovog puta organizatori turnira zakazali. Zverev je nadigrao svog rivala u drugom kolu turnira, međutim muzika sa centralnog terena konstantno je ometala njemačkog tenisera.

Danima je Zverev opterećen glasnom muzikom pa je skrenuo pažnju sudiji da su teniseri na sporednim terenima u nepovoljnom položaju zbog zvukova koji konstantno ometaju igrače. Nijemac je zamolio sudiju Orelia Torta da pozove supervizora kako bi riješio ovaj problem. "Niste vi krivi, ali ovo je smiješno. Igramo Masters, ne igramo 250-icu. Osvojio sam ovaj turnir. Nije ovo tamo neki turnir koji igramo. Muzika je bukvalno dopirala u momentu kada smo i on i ja imali brejk lopte", počeo je Aleksender.

Došao je tada i supervizor turnira Džeri Armostrong da sasluša Nijemca i da pokušaju da pronađu adekvatno rješenje, ali teniser je nastavio sa prigovorima: "Džeri, igramo Masters. Na ovom terenu smo danas ja, Rud, Rune, Monfis. Svi smo igrači koji su ili osvojili Masters ili igraju već više od 10 godina. Moram da serviram na brejk lopti uz muziku i moram da vraćam brejk uz muziku. Nedostaju vam tereni jer se mečevi nisu igrali u utorak, ali onda prilagodite, isključite muziku. Igramo Masters, ne igramo čelendžer ili ATP 250. Igramo na jednom od najvećih turnira. Ovo šteti turniru", zaključio je Nijemac. Armostrong nije odreagovao kako je Zverev očekivao, rekao je da nema rješenje i da bi volio da može da mu pomogne. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC