• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišla u krevet i nije se probudila! Preminula nekadašnja olimpijka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnja učesnica Olimpijskih igara Helen Smit preminula je.

 Olimpijka Helen Smit preminula Izvor: Printscreen/Facebook/John Don Duncan

Tužne vijesti potresle su sportski svijet. Bivša učesnica Olimpijskih igara Helen Smit (42) iznenada je preminula. Njena porodica i dalje je u šoku i niko ne može da vjeruje šta se dogodilo. Legla je da spava i više se nije probudila. Ostavila je iza sebe dvoje djece i supruga Krejga.

Zajedno sa svojom porodicom otišla je da proslavi rođendan svog brata Roba i tu su bili i njeni roditelji i rođaci. "Slavili smo Robov rođendan porodično, svi smo bili zajedno i onda je ona otišla u krevet. Šokirani smo. Nije bila bolesna niti je imala neke zdravstvene probleme. Ovo je noćna mora i čekamo da se probudimo, stalno vraćamo film u svojim glavama, ne možemo da vjerujemo", ispričala je Nikola Hil, Robova supruga.

Helen je bila poznata britanska plivačica, učestvovala je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, tamo nije osvojila medalju, ali jeste na mnogim drugim takmičenjima. Poslije sportske karijere postala je učiteljica. "Bila je sjajan motivator, trudila se uvijek da iskoristi svaki momenat, prva je ustajala ujutru. Izgradila je tu radnu etiku kada se bavila plivanjem, bila je prava podrška svojoj djeci", ispričala je Nikol.

Njen otac Džon ostavio je srceparajuću poruku na društvenim mrežama. "Helen je naša ponos i radost, uvijek je bila nasmijana. Linda i ja ne možemo da vjerujemo kako je samo mogla da ode u krevet i da se više ne probudi", napisao je Džon na Fejsbuku, uz zajedničku fotografiju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC