• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lijep je osjećaj, ali više bih volio da je Borac m:tel osvojio turnir": Slađan Subotić nagrađen u Bjelovaru

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac m:tel nije uspio da osvoji trofej na memorijalnom turniru "Vladimir Smiljanić Babura", ali je golman crveno-plavih Slađan Subotić proglašen za najboljeg čuvara mreže u Bjelovaru.

 Golman RK Borac Slađan Subotić za MONDO nakon turnira i nagrade u Bjelovaru Izvor: Promo/RK Borac m:tel

Rukometaši Borca m:tel imali su dvije odlične provjere u Bjelovaru.

Najprije su u polufinalu turnira savladali Sisak 31:26 (15:13) prvenstveno zahvaljujući raspoloženom kapitenu Milošu Nježiću, koji je sa 10 golova bio najefikasniji u ekipi Irfana Smajlagića, da bi potom u finalnom duelu tijesno poraženi od Moslavine iz Kutine - 28:27 (17:14).

Odličnu partiju u finalu turnira pružili su novopridošlo lijevo krilo Banjalučana Jan Sivak sa sedam pogodaka i pomenuti Nježić sa golom manje, ali i iskusni golman Slađan Subotić, koji je izabran za najboljeg čuvara mreže na turniru.

"Lijep je osjećaj kada te proglase za najboljeg golmana, ali iskreno mnogo više bih volio da smo osvojili turnir, nadam se da će ekipna nagrada biti u Visokom", rekao je Subotić za MONDO.

Prema njegovim riječima, Banjalučani su sjajno dočekani u Hrvatskoj.

"U Bjelovaru je bilo stvarno predivno, od ambijenta, ljudi, dočeka, utakmica... Domaćini su se stvarno potrudili da se prijatno i ugodno osjećamo i hvala im mnogo na tome. Imali smo dvije dobre provjere, pogotovo finalnu utakmicu protiv jako dobre i motivisane ekipe iz Kutine, utakmica je bila neizvjesna. Na kraju je više sreće imala ekipa Moslavine, koja je slavila sa golom razlike. Mi se okrećemo dalje treninzima, pripremnim utakmicama i uigravanju za takmičarski dio koji nas jako brzo očekuje", dodao je golman crveno-plavih.

Izabranicima Irfana Smajlagića sada predstoji učešće na turniru u Visokom, gdje će od 31. avgusta do 2. septembra nastupati pored domaće Bosne još i Dubrava kao i aktuelni šampion BiH, ekipa Izviđača. Crveno-plavi će prvog dana igrati protiv Dubrave od 17.15 časova, drugog dana turnira protiv Bosne (19.30), dok će u posljednjem meču snage odmjeriti sa Izviđačem (14.30).

"Nas u Visokom očekuje četiri dana treninga pa izuzetno jak turnir krajem sljedeće sedmice, koji ce nadam se poslužiti da ispravimo neke stvari unutar same igre i da podignemo hemiju i kompaktnost između nas igrača", istakao je Subotić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC