• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTO ODBOJKAŠICE I IVANA VULETA NISU BILE NA BALKONU? Cijela Srbija postavlja ovo pitanje, a odgovor je prost

Organizovan je doček za basketaše, košarkaše i Novaka Đoković, a na balkonu bi se našle i odbojkašice Srbije i Ivana Vuleta, ali nisu zbog obaveza.

 Zašto odbojkašice Srbije i Ivana Vuleta nisu bili na dočeku Izvor: MN PRESS

Na čuvenom balkonu Skupštine Grada u Beogradu upriličen je divan doček zlatnim basketašima, srebrnim košarkašima i naravno Novaku Đokoviću koji je sa US Opena donio novi trofej, ukupno 24. grend slem u karijeri. Uz podršku publike koja je opet došla u velikom broju da podrži sportiste, vidjeli smo veličanstvene scene, pune emocija koje su na kraju posebno pogodile Noleta, pa i sam priznaje da mu je to jedan od najljepših trenutaka u životu.

I dok su desetine hiljada navijača dočekali basketaše, košarkaše i najboljeg tenisera, mnogi su se zapitali i zašto nije bilo odbojkašica Srbije koje su ne tako davno osvojile srebro na Evropskom prvenstvu, odnosno zašto nije bilo ni zlatne atletičarke Ivane Vulete koja je donijela zlato sa Svjetskog prvenstva u Budimpešti u avgustu.

Razlog je vrlo jednostavan, srpske odbojkašice su nakon osvajanja medalje odmah otputovale u Kinu gde će od 16. do 24. septembra i Ningbou igrati kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Protivnici će im biti vrlo jaki (Kina, Dominikanska Republika, Holandija, Kanada, Češka, Meksiko i Ukrajina), a vize su samo dvije, odnosno dvije najbolje selekcije sa turnira igraće u Parizu.

Što se tiče Ivane Vulete, vrlo lako se može naslutiti razlog zašto nije bilo realno da se nađe na balkonu. Tokom 16. i 17. septembra u američkom Judžinu održava se završnica Dijamatske lige za ovu sezonu i najvjerovatnije je Ivana već otputovala sa svojim trenerom u Sjedinjene Američke Države.

Pogledajte fotografije sa dočeka naših sportista u Beogradu, a nadamo se da ćemo ih u narednom periodu što češće viđati na balkonu, pošto je to tradicija koja najviše njima znači:

Pogledajte i kako su srpski sportisti slavlje nastavili u jednom restoranu poslije dočeka na balkonu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC