• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljepotica sa Tiktoka uhodi najtalentovanijeg na svijetu: Navijači poludjeli zbog atraktivne Amerikanke (FOTO)

Breki Hil, zvezda društvenih mreža, napravila haos zbog snimka koji je uputila Konoru Bedardu.

 Breki Hil i Konor Bedard Izvor: Instagram/breckiehill/printscreen

Jedan od najtalentovanijih hokejaša na svijetu, Kanađanin Konor Bedard (18) nalazi se na udaru opsjednute navijačice. Kako prenose inostrani mediji, američka tiktokerka i influenserka Breki Hil impresionirana je talentom i izgledom mladog sportiste, pa na društvenim mrežama često može da se vidi koliko joj se sviđa.

Breki ima preko tri miliona pratilaca na Tiktoku i oko 1,6 miliona pratilaca na Instagramu, gdje često objavljuje svoje provokativne fotografije. Ipak, više pažnje su privukli kratki video snimci koje dijeli, a na kojima nagovještava da je u društvu sa popularnim hokejašem koji je na NHL draftu 2023. godine izabran kao prvi pik od strane Čikago Belkhouksa.

Atraktivna Amerikanka okačila je na Tiktok snimak na kojem je ruka hvata za lice i napisala "Bedsyy" uz srce, što je trebalo da izazove bum na društvenim mrežama. Umjesto da joj povjeruju kako vrijeme provodi sa jednim od najtalentovanijih sportista svoje generacije na svijetu, mnogi njeni pratioci pomislili su kako je riječ o prevari i da zapravi Breki Hil nema ništa sa Konorom Bedardom. Ovako ona izgleda:

Ispod ove objave Breki Hil javili su se brojni fanovi hokejaša koji su influenserki poručili da je Konor Bedard previše dobar za nju i da sigurno neće zapostaviti karijeru kako bi se muvao sa njom. Konorova reakcija izostala je ovog puta, a ukoliko se proganjanje nastavi neće biti prvi sportista koji ima obožavateljku koja prelazi granice.

Prije samo nekoliko mjeseci veliki skandal pogodio je engleski fudbal. Ljepotica sa Instagrama Melisa Sloun uhodila je trojicu fudbalera Čelsija, a nije joj bila prepreka ni to što je Ben Čilvel čak 21 put blokirao njene profile na društvenim mrežama. Paralelno sa njim, poruke je slala fudbalerima Bilu Gilmoru i Mejsonu Mauntu, sa kojim je imala čak i avanturu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC