• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tejlor Svift napravila problem sportisti: Trevis krenuo za njom - Ma kakav NFL, idemo na turneju

Pjevačica i sportista na turneji u Južnoj Americi, a u klubu nisu presrećni

 Trevis Kesli i Tejlor Svift Izvor: Profimedia

Čitav svijet već nedjeljama priča o novom ljubavnom paru u SAD - NFL zvijezda i igrač američkog fudbala Trevis Kelsi i najpopularnija pjevačica Tejlor Svift započeli su romansu i ona često gleda njegove mečeve, a sada se čini da prave i velike korake u svom odnosu. Umjesto da bude posvećen sezoni koja je u toku i u kojoj se mnogo očekuje od njegovih Kanzas siti Čifsa, Kelsi je odlučio da kratku pauzu provede na turneji, suprotno preporukama iz kluba.

Ekipa iz Kanzasa neće igrati narednog vikenda i naredni meč čeka ih tek 20. novembra, pa je Trevis Kelsi otputovao u Argentinu pošto Tejlor Svift u Južnoj Americi nastavlja jednu od najspektakularnijih svjetskih turneja u istoriji. Nakon što je nastupala u brojnim gradovima po SAD, Tejlor će održati tri koncenrta u Rio de Žaneiru i to između 17. i 19. novembra.

Do tada će Trevis i Tejlor uživati u Argentini, vjerovatno i u Brazilu, a zatim nastaviti sa poslovnim obavezama. Kelsi će morati da se vrati u tim, dok će Svift sa ova tri nastupa završiti ovogodišnji dio turneje i tek narednog proljeća ponovo izaći na binu. Projektovano je da između marta 2023. i decembra 2024. godine Tejlor Svift održi čak 149 koncerata širom svijeta, čime bi potvrdila status najpopularnije američke pevačice u ovom trenutku. 

U sklopu turneje trebalo je da se nađe i koncert u Buenos Arjesu, kojem je datum promijenjen zbog loših vremenskih uslova. Ipak, veliki zavodnik Trevis je stigao u Argentinu gdje provodi vrijeme sa svojom djevojkom, što bi moglo da mu napravi određene probleme u klubu za koji nastupa već godinama. Kelsi je na pitanje novinara kako će provesti vikend u kojem njegov tim ne igra odgovorio da će trenirati za nastavak sezone, a američki mediji saznaju da u klubu nisu impresionirani što su u javnost dospjele njegove fotografije iz glavnog grada Argentine.

Vidjećemo kako će to uticati na sezonu Kanzas siti Čifsa, koji su trenutno na vrhu tabele svoje divizije izjednačeni sa Baltimor Rejvensima (7-2) i figuriraju kao jedan od najvećih kandidata za titulu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC