• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamad postao najbolji na svijetu, pa poručio: "Srećan sam što idem Novakovim stopama"

Hamad Međedović je osvojio "Nekst gen" turnir", što ga je nezvanično krunisalo kao najboljeg mladog tenisera svijeta. Sada Srbija ima dva šampiona.

 Hamad Međedović izjave nakon osvajanja završnog turnira Izvor: Printscreen/Twitter/ATP NextGen/peripatetiksrb

Srbija je prvo slavila kada je Novak Đoković osvojio završni turnir u Torinu, a sada slavi pošto je Hamad Međedović uspio da savlada sve rivale redom i da uzme titulu na završnom turniru za mlade tenisere u Džedi. Pobedom u finalu nad Arturom Filsom došao je do pehara, a nakon svega je istakao da je jako zadovoljan svojo igrom. 

Nakon što je u finalu poveo sa 2:1 uspio je da se vrati Francuz i izbori peti set, ali uz pomoć Viktora Troickog i svog trenerskog tima Hamad je na kraju slavio. 

"Hvala puno bilo je jako teško, polušao sam da se vratim poslije četvrtog seta. Promijenio sam odjeću, u četvrtom setu sam bio loš, nisam igrao dobro, bio sam stegnut. Ipak srećom oporavio sam se, uspio da povratim mirnoću i osvojim turnir", rekao je na startu Hamad Međedović. 

Naravno nije moglo ovo da prođe bez poređenja sa Novakom Đokovićem. njih dvojica su zajedno trenirala, zatim su zajedno nastupali za Srbiju na Dejvis kupu u Malagi. A sada su obojica uzeli završni turnir.

"Zaista je sjajno, mnogo znači svima u Srbiji to što je Novak osvojio završni master, ja sam osvojio ovaj "Nekst gen", srećan sam da bar na neki način idem njegovim stopama. Ovo je zaista poseban osjećaj, i dalje ne mogu da vjerujem. Diže mi mnogo samopouzdanja za narednu sezonu, Flis je sa razlogom sada u top 40", završio je Međedović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC