• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Brzo, zovite doktora!" Samo je Novak čuo urlik sa tribina: Odmah tražio da se meč prekine, dobro mu se vratilo! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je inicirao prekid meča zbog toga što je primijetio da je jednom navijaču loše, a to mu se odmah vratilo.

 Navijač se onesvijestio na meču Novak Đoković Janik Siner Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković odigrao je možda najgora dva seta u karijeri, u kojima je osvojio samo tri gema (6:1, 6:2), ali znamo da nije gotovo dok i sam ne kaže da jeste. To je na svojoj koži osjetio i Janik Siner koji je i u trećem setu imao kontrolu i bio je blizu trijumfa od 3:0, međutim kada je bilo najpotrebnije - tada je Đoković odigrao i najbolje.

Možda i ključni detalj desio se u 11. gemu kada je pri servisu Đokovića, i to na 40:40, meč nakratko prekinut. Mnogima nije bilo jasno u prvi mah šta se dešava, ali je Đoković prvi reagovao na povike iz publike. Više ljudi uglas je vikalo "help" (pomoć), potom je neko na srpskom dobacio "zovite doktora", a da Đoković tada nije otišao po peškir jer je vidio neko komešanje - i samim tim inicirao prekid meča - ko zna kada bi sudija reagovao.

Ispostavilo se da je to bio pametan potez Đokovića jer se neko od navijača onesvijestio, tako da je bilo potrebno da mu se  odmah ukaže pomoć. Ljekarska služba je ušla na tribine i intervenisala, a taj navijač može da bude zahvalan Đokoviću što je pomoć stigla na vrijeme. Pogledajte kako je to izgledalo:


Nakon toga je Đoković odservirao as, nije ga poremetila ni pauza, pa je došao do gema na svoj servis i išlo se u taj-brejk u kome je na kraju spasao meč-loptu i dobio set. Nažalost, Siner je na kraju trijumfovao i izborio plasman u finale.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC