• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Japanca "samljela" mašina za udarce: Osjetio slabu tačku, pa napao bez milosti - ovo je ishod (FOTO)

Na događaju u Japanu vidjelo se koliko je moćan udarac nogom Tajlanđanina, šampiona u One organizaciji.

 Posljedice kik boks meča Izvor: Instagram/k1takeru/printscreen

Uznemirujuće fotografije stižu iz Azije, sa kik boks turnira u okviru "One" organizacije. Japanski borac Takeru Segavu debitovao je u ovoj veoma popularnoj promociji, ali prvi meč neće po dobrom pamtiti - naletio je na "Mašinu za udarce" u vidu Superleka Kiatmokaa koji ga je pobijedio jednoglasnom odlukom sudija. Legendarni borac sa Tajlanda izudarao je po nogama Japanca u Tokiju, pred njegovim navijačima.

Superlek je aktuelni šampion u organizaciji "One", a čitavom svijetu poznat je po svojim razornim udarcima nogom. Udara nisko, po potkolenicama ili butinama svojih rivala, sve dok oni od bolova ne padnu na zemlju - i ovog puta je bilo tako. Takeru Segavu očigledno nije bio svjestan šta ga sve čeka tokom borbe, pa je dopustio da mu rival "uništi" lijevu nogu razornim udarcima po butini. Na društvenim mrežama pokazao je kako to izgleda:

Takeru je u objavi na društvenim mrežama istakao da osjeća jake bolove u koljenu i da ne može da hoda, a da će u narednim danima svoje navijače detaljnije informisati o zdravstvenom stanju u kojem se nalazi. Za sada ne djeluje da će uskroo moraći da se vrati borbama, jer povrede koje ima nisu samo površinske.

Modrice koje mu je nanio Tajlanđanin prolaze za nekoliko dana, ali ukoliko su pukle kosti u lijevoj nozi japanskog borca, njega čeka višemjesečna pauza i dug oporavak od povreda. Ako je suditi po fotografijama, a na jednoj od njih vide se štake i gips, Takeru mora da napravi pauzu u karijeri.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC