• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Baš loš dan, neke užasne greške!" Brutalno obraćanje Novaka poslije poraza od autsajdera!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković nije štedio sebe poslije poraza od Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa.

 Novak Đoković izjava poslije ispadanja sa Indijan Velsa Izvor: Charles Baus / Zuma Press / Profimedia

Novak Đoković je šokantno izgubio u trećem kolu Indijan Velsa od "laki luzera" Luke Nardija 6:4, 3:6, 6:3 i tako je ekspresno ispao sa turnira u kalifornijskoj pustinji. Odmah poslije meča oglasio se najbolji igrač svijeta i čestitao sjajnom Italijanu na pobjedi karijere. 

"Čestitam mu posebno što je u trećem setu igrao sjajan tenis. Gledao sam ga kako igra. Nisam znao mnogo o njemu, ali sam ga gledao kako igra i znao sam da igra odlično sa osnovne linije, posebno forhend. Dobro se kreće. Veoma je talentovan. Ušao je u žrijeb kao laki luzer, tako da zaista nije imao šta da izgubi. Zasluženo je pobijedio. Više sam bio iznenađen svojim nivoom. Moj nivo je bio jako, jako loš. To je to. Te dvije stvari idu zajedno. Imao je sjajan dan, a ja baš loš", rekao je Đoković poslije meča. 

Preuzeo je krivicu za poraz pošto je na meču imao preveliki broj neiznuđenih grešaka. Smatra da se previše branio, a nije mu na ruku išlo ni vrijeme. 

"Pomogao sam mu da igra dobro, sebi nisam. Napravio sam neke zaista užasne neiznuđene greške. Igrao sam prilično defanzivno. Nisam bio puno na lopti u trećem setu. Iskoristio je vrijeme koje je imao. Igrao je slobodnije i agresivnije od mene, dovoljan mu je bio brejk na 3:2 u trećem setu. Danas je bilo malo vjetrovito. Potpuno suprotno od onoga što je bilo prethodnih dana na treninzima i na prvom meču. To nije izgovor. Trebalo je da budem mnogo bolji. Ponavljam, svaka mu čast", rekao je Đoković. 

Ove sezone je srpski teniser i dalje bez titule iako je polovina marta, što mu se jako dugo nije desilo. Ipak on se nada da će u narednim nedjeljama, već od Majamija, početi da uzima nove pehare. 

"Ove sezone nisam osvojio titulu, to nije nešto na šta sam navikao. Veći dio svoje karijere sezonu sam započinjao pobjedom na Grend slemu, pobjedom u Dubaiju ili nekom turniru. To je dio sporta. Nekad pobijedite, nekad izgubite. Nadam se da ću osvajati i dalje. Pretpostavljam da će svaki trofej koji osvojim biti sjajan. Očigledno, da bih prekinuo negativan ciklus koji imam na posljednja tri, četiri turnira gdje nisam bio baš blizu najboljeg nivoa", završio je Novak.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC