• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjesto s djevojkom, slavio sa Trampom! Bivši predsjednik SAD tvrdi da je Noris pobijedio zbog njega

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lando Noris je poslije velike pobjede u Majamiju dobio čestitke mnogih u "boksu", čak i od Donalda Trampa. S druge strane, njegove djevojke Margaride nije bilo.

 Lando Noris slavio pobjedu sa Donaldom Trampom Izvor: Mark Thompson / Getty images / Profimedia

Britanski vozač Lando Noris došao je tokom vikenda do svoje prve pobjede u Formuli 1. Noris je bio najbrži na Velikoj nagradi Majamija i tako je konačno "probio led" i radovao se prvi put u svojoj sedmoj sezoni u Meklarenu, međutim na kraju mu je sve "ukrao" Donald Tramp.

Bivši američki predsjednik i ponovo kandidat za "šefa države" gledao je trku u Majamiju i iskoristio je trenutak da pozdravi svoje prijatelje u Meklarenu, prije svega izdršnog direktora Zeka Brauna, inače Amerikanca. Tokom posjete "gridu", stigao je da se čak pozdravi i sa Landom Norisom i čestita mu, da bi nakon trke na Tviteru napisao da je upravo njegova podrška Meklarenu na neki način uticala da dođe do pobjede.


"Bila je velika čast da vidim moje prijatelje u Meklarenu kako pobjeđuju na velikoj trci Formule 1 u Majamiju. Posjetio sam i podržao njihov automobil prije trke - to je i ono što treba našoj zemlji - pobjeda!", napisao je Tramp koji je na ovaj način "uvalio" i Britanca u problem, pošto se ni kriv ni dužan našao u njegovoj kampanji.


Očekivano, mediji su od Norisa htjeli da "izvuku" što više o tom susretu:

"Nisam vidio Trampa u garaži uoči trke jer sam bio zauzet i pripremao sam se, ali je došao, vidio me i čestitao mi poslije pobjede. Rekao mi je da mi je bio taličan jer je ovo bila moja prva pobjeda, tako da ne znam da li će doći na još neku trku. Imam mnogo poštovanja prema Trampu i bila je čast za mene što je došao i čestitao mi na onome što sam uradio, bio je to kul trenutak za mene", poručio je Noris.

Inače, umjesto sa svojom djevojkom, Noris je slavio sa bivšim predsjednikom Amerike, pošto se Margarida Korseiro rijetko pojavljuje u javnosti sa vozačem Formule 1 zbog svoje "burne prošlosti". 

Pogledajte kako izgleda njegova ljepša polovina:

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC