• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se obratio na dva jezika i oduševio sve prisutne!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković uvijek pun poštovanja prema svom najvećem rivalu Rafaelu Nadalu.

 Novak Đoković držao konferenciju na dva jezika Izvor: Youtube/ DjokerNole Media/Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Talona Grikspora (7:5, 6:1) za plasman u polufinale ATP turnira u Ženevi, a nakon susreta ponovo je oduševio na konferenciji za novinare. Đoković je ponovo govorio na francuskom jeziku, ali i na engleskom, odnosno bez problema je na dva različita jezika održao čitavu konferenciju za medije.

Ono što je posebno zanimljivo je da su čak i oni koji ne pričaju ni jedan od ova dva jezika mogli da razumiju šta je imao da kaže o svom najvećem rivalu Rafaelu Nadalu. Pred njegov meč sa Griksporom održan je žrijeb za Rolan Garos na kome je Nadal saznao da će biti u Noletovoj polovini kostura, ali isto tako i da će već u prvom kolu igrati protiv Zvereva, jednog od favorita koji je osvojio Rim pred dolazak u Pariz: "Šoutajm!".

"S obzirom na to kako igram ove godine, ovo je velika pobjeda za mene", dodao je Novak Đoković i rekao da je meč mogao da ode u potpuno drugom smjeru da je njegov protivnik koristio svoje šanse: "Ali, dobro je, još jedan veliki korak. Znam da mogu da igram i bolje od toga nego što sam do sada".

Već danas od 14.30 Novak Đoković bi ponovo trebalo na teren i protiv Tomaša Mahača će igrati za finale turnira u Ženevi, a čini se da je Čeh vrlo raspoložen uoči meča: "Igram dobro ove sedmice... Iskreno, ne znam, čudna godina na kraju koje uvijek Novak pobijedi. Volio bih da imam rješenje kako da pobijedim najboljeg na svijetu", dodao je Mahač kome će ovo biti drugi meč protiv Noleta, prvi je izgubio u Dubaiju prošle godine u tri seta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC