• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša ruska teniserka u Beogradu: Godinu dana nije igrala, a sve je češće u Srbiji! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna Vitalija Djačenko ponovo je u glavnom gradu Srbije, a smještena je u hotel u centru grada.

 Ruska teniserka Vitalija Djačenko u Beogradu Izvor: Instagram/vdiatchenko8/printscreen

Jedna od najljepših teniserki na svijetu sve je češće u Beogradu - Ruskinja Vitalija Djačenko (33) ponovo je podijelila niz fotografija iz glavnog grada Srbije na svojim profilima na društvenim mrežama, a očigledno je smještena u jednom od najekskluzivnijih hotela u prestonici. Ruska ljepotica bila je gošća Beograda prije nekoliko sedmica, u međuvremenu je posjetila Rim, Moskvu, Nicu i Monte Karlo, a sada je opet u Srbiji.

Svojevremeno 71. teniserka svijeta i učesnica trećeg kola Vimbldona 2018. godina posljednjih godina nije u svjetskom vrhu, ali njena pojava i dalje privlači mnogo pažnje. Vitalija je izuzetno lijepa i zgodna, pa joj tenis nije potreban da bude u centru pažnje - o tome govori i preko 70.000 pratilaca na Instagramu koje povremeno počasti provokativnim fotografijama, iako na zvaničnom sajtu WTA piše da ona trenutno nema plasman na listi. Pogledajte njene fotografije iz Beograda: 

Prethodnih godina Djačenko se borila sa teškim povredama i pod znakom pitanja je bilo da li će moći da nastavi karijeru. Tokom nekoliko godina je zbog povreda bilježila izuzetno loše rezultate, a na to su se nadovezali i problemi sa putovanjima na turnire - Ruskinja nije mogla da igra gdje god je poželjela, zbog rata koji njena zemlja vodi u Ukrajini, pa je u centru pažnje bila i kada je spriječena da preko Varšave otputuje na turnir u Kairo.

Zvanični podaci pokazuju da se Vitalija Djačenko početkom maja vratila na turnire i da je nastupila na jednom manje ITF događaju u Gruziji. Bio joj je to prvi turnir nakon gotovo godinu dana, pošto je u maju prošle godine takođe nastupala na takmičenju u Gruziji. Posljednji nastup na nekom velikom turniru imala je 2023. godine na australijan openu, kada je ispala u prvom kolu kvalifikacija. Ovako izgleda Vitalija:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC