• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša srpska teniserka na Rolan Garosu: Došla u Pariz, ali neće igrati tenis - ovo je razlog (FOTO)

Bojana Jovanović se pohvalila da je na Rolan Garosu osvojila pehar.

 Bojana Jovanović na Rolan Garosu Izvor: Instagram/screenshot/jovanovicbojka

U nedjelju je počeo jedan od najvećih teniskih turnira Rolan Garos koji privlači pažnju stotina hiljada navijača, pa su sada u Parizu svi oni kojima je stalo do tenisa. Među njima je i srpska teniserka Bojana Jovanović koja se na Instagramu pohvalila iz kompleksa Otvorenog prvenstva Francuske, a poznato je da neće igrati tenis.

Jedna od najatraktivnijih teniserki u Srbiji prijavljena je za turnir u padelu, sportu koji je sličan tenisu i koji je prethodnih godina doživio veliku ekspanziju, prije svega u Španiji. Takođe se igra reketom, ali u dublu, i to u "ograđenom" terenu koji je veliki kao četvrtina pravog teniskog terena. Glavna razlika je upravo ograda od pleksiglasa, koju igrači koriste da se loptica odbija, kao u skvošu recimo.

Bojana Jovanović se pohvalila da je u paru sa svojim partnerom Lukom iz Francuske došla do pobjede, ponosno pokazavši pehar namijenjen osvajaču. Za sada nije poznato da li će se Bojana zadržati do kraja turnira u Parizu i da li će navijati za Đokovića, sa kojim je inače igrala jedan sparing meč prošle godine.

Ne tako davno, Boka je bila druga najbolja seniorka u Srbiji, mnogi su je poredili tada sa Anom Ivanović i Jelenom Janković, ali zbog teške povrede lijevog ručnog zgloba, potom i pandemije korona virusa, njen uspon je znatno usporen. Uprkos svemu, bori se i dalje da uspije, kao što je još od malih nogu jer joj je kao šestogodišnjoj djevojčici dijagnostikovan tumor nadbubrežne žlijezde koji je pobijedila. 

Pogledajte i fotografije Bojane Jovanović koju smatraju jednom od najatraktivnijih teniserki svijeta:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC