• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najčudniji intervju Novaka Đokovića: Šaputao pred kamerama, pa bivšoj teniserki poslao poljubac (VIDEO)

Opet je Novak Đoković napravio spektakl u razgovoru sa medijima.

 Novak Đoković šaputao u intervjuu i slao poljupce Izvor: Instagram/babsschett/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uspješno je preskočio prve dvije preopreke na ovogodišnjem Rolan Garosu, a čini se i da je malo podigao formu u odnosu na prethodne nedjelje kada rezultati nisu pratili očekivanja. Sada ima mnogo razloga za radost, a širok osmeh razvlačio je dok je gostovao u televizijskoj emisiji koju vode nekadašnja tenisera Barbara Šet i nekadašnji teniser Tim Henman.

Bivši sportisti imaju sjajan odnos sa Novakom, koji im je čest gost u stdiju Eurosporta tokom najvećih teniskih turnira na planeti, a ovog puta su se svi smijali zbog šou programa koji je Đoković priredio. Barbara je u kameru najavila snimak na kojem Novak govori, a kada je prilog završen odlučili su da svi govore kao Đoković u tom klipu - šapatom. 

"Sljedeći put kada dođeš kod nas pričaćemo ovako, hvala ti, poljubac", rekla je Barbara, nakon čega su poljupce poslali i Novak Đoković i Tim Henman. Pogledajte kako je to izgledalo u emisiji:

Priliku da popričaju sa najboljih svih vremena bivši teniseri koji se sada dobro snalaze u ulozi voditelja imaće već u subotu. Novak Đoković će u večernjem dijelu programa igrati protiv Italijana Lorenca Muzetija za mjesto u četvrtom kolu, a ukoliko upiše pobjedu sigurno ćemo dobiti novi spektakl u razgovoru sa medijima - na terenu, konferenciji ili u studiju televizije koja prenosi Rolan Garos.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC