• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne igra za Srbiju, ali ju je jedno odalo! Kad je poljubila Novaka i Jelenu, cijeli Pariz je znao! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak i Jelena Đoković su na oproštaju Nikole Karabatića bili u dobrom, srpskom društvu!

 Kristina Mladenović na oproštaju Nikole Karabatića Izvor: X/ᖴᖇᗩᑎI

Novak Đoković je stigao u Pariz po trofej na Rolan Garosu, a dok mu drugi predviđaju penziju on za sada lagano pobjeđuje na startu turnira. Dok se još zagrijava za veće izazove, nije mu padalo na pamet da propusti spektakl koji je održan u petak uveče u "Akor areni". Pred rekordnih 15.000 navijača najveći rukometaš svih vremena Nikola Karabatić odigrao je svoj posljednji klupski meč u karijeri. A pored terena je bila nevjerovatna ekipa!

Stigao je tu Novak Đoković zajedno as suprugom Jelenom i strpljivo je satima čekao prvo da se meč završi, zatim da se završi ispraćaj i govor Nikole Karabatića, da bi se ispričao sa velikanom rođenim u Nišu. Osim Novaka i Jelene tu je bio i nekadašnji francuski teniser Žo Vilfred Conga, ali i Kristina Mladenović! 

Jedna od najboljih dubl teniserki svoje generacije i bivša deseta singl igračica svijeta je Srpkinja rođena u Francuskoj. Otac Dragan Mladenović joj je poznati rukometaš koji se tokom devedesetih preselio u Francusku zbog karijere, a upravo je to razlog zašto nije imala namjeru da propusti ovaj rukometni spektakl.

A da dobro zna srpske običaje pokazala je kada se pozdravljala sa Novakom i Jelenom! Pogledajte kako je to izgledalo: 

Ona je prvo prišla Vilfredu Congi kada je ušla u halu i sa njim se pozdravila tako što su se dva puta poljubili u obraz. Srpski običaj kod pozdravljanja je drugačiji, pa je Kristina zatim došla do Jelene i tri puta se poljubila u obraz sa njom, a isto je ponovila i kada je na kraju došla do Novaka. 

Na kraju meča je pored terena odmah došao Karabatić da se pozdravi sa VIP gostima ovog meča, a najbitniji mu je naravno bio Novak. Poslije meča je istakao kolika mu je čast što je on tu svratio, dok je sam Đoković istakao da su oni stari prijatelji, ali nije htio da otkrije novinarima šta je rekao Nikoli poslije meča. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC