• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od šamara lijepe Amerikanke klecaju koljena: Bila je MMA zvijezda, a sada se bavi "najglupljim sportom"!

Autor Dragan Šutvić

Čuvena Pejdž Vanzant isprobava novu karijeru, u dijeljenju šamara.

 Amerikanka iz MMA se takmiči u šamaranju Izvor: Instagram/paigevanzant/X/BussinWTB/printscreen

Jedna od najljepših žena u borilačkim sportovima ponovo je pomjerila granice - Amerikanka Pejdž Vanzant koja je prethodnih godina probala da bude MMA fajterka, bokserka, borkinja u boksu bez rukavica i profesionalna rvačica odnosno kečerka sada je odlučila da napravi karijeru u šamaranju! Najpoznatija svjetska organizacija u "najglupljem sportu" - kako ga često nazivaju - povezana je sa Dejnom Vajtom, pa je Pejdž na osnovu svojih UFC iskustava dobila priliku da se takmiči.

I opravdala je povjerenje, pošto je na debitantskom nastupu zabilježila pobjedu nepodijeljenom odlukom sudija. Nijedna od takmičarki nije pala nakon serije veoma bolnih šamara, ali je Kristin Volmarans nekoliko puta poklekla nakon udaraca Pejdž Vanzant, pa je bilo jasno da sudije neće napraviti grešku kada budu odlučivali pobjednika. Pogledajte kako inače izgleda Pejdž Vanzant:

Pored sportske karijere, Pejdž ima i onu drugu, koja je malo "začinjenija". Zajedno sa suprugom Ostinom Vanderfordom snima sadržaj za odrasle, koji plasira preko svojih kanala na pojedinim sajtovima. to je jedan od izvora prihoda porodice Vanderford - Vanzant, ali pratioci na društvenim mrežama mogu da vide Pejdž sa veoma malo odjeće na sebi čak i ako ne plaćaju pretplatu za njene naloge.

Što se tiče sportske karijere, Pejdž je najviše borbi odradila u MMA, gdje je bila pod ugovorom i sa UFC - najpoznatijom svjetskom organizacijom. U profesionalnim borbama zabilježila je osam pobjeda i pet poraza, ali je brutalnost tog sporta natjerala da isproba i druge opcije. Pogledajte kako se snalazi sa šamaranjem:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC