• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaherova bivša očajna otkako je saznala da je gej: Bilo je glasina, ali on je pričao da sam luda!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivša žena Ralfa Šumahera oglasila se nakon što je njen bivši muž objavio da je gej.

 bivsa zena ralfa sumahera ocajna jer je on gej Izvor: A3397 Gero Breloer / DPA / Profimedia

"Najljepša stvar u životu je kada imate pravog partnera kraj sebe, sa kojim možete da podijelite sve", napisao je Ralf Šumaher na Instagramu kada je objavio da je gej i ozvaničio svoju vezu sa partnerom Etjenom. Ubrzo je dobio podršku od jedne bliske prijateljice, a javio se i sin David da ga podrži. Ipak, nisu svi tako oduševljeni njegovim potezom... 

Bivša supruga Kora sa kojom ima sina Davida sada je govorila za "Der Špigel" i istakla da je tokom braka sa njim bilo mnogo glasina da je gej. Ona je pokušala da razgovara sa njim o tome, ali je njemački vozač to uvijek negirao i isticao da joj je potrebna psihološka pomoć. 

"Voljela bih da me Ralf uključio ili barem uradio nešto da budem dio njegove odluke, to bi bio znak poštovanja. Tokom njegove karijere u Formuli 1 bilo je mnogo glasina. Zamolila sam ga da pojasni je li ono što se priča istina, ali on je to uvijek poricao i govorio mi da sve umišljam i da mi treba psihološka pomoć. Kad se autovao, bilo je to poput uboda nožem u srce. Autovanje uvijek utiče na okolinu, uključujući i bivšu ženu s kojom ste dobili dijete. Danas osjećam kao da me u braku iskorištavao i kao da sam potraćila svoje najbolje godine. Postavljam sebi puno pitanja. Je li bio iskren prema meni? Ima još i nešto važnije, voli li me? Slijepo sam mu vjerovala i njegova je riječ bila zakon za mene", rekla je Kora Šumaher. Ovo je ona:

Za razliku od bivše supruge, sin David koji je sa majkom u lošim odnosima je odmah stao uz oca. "Tako sam srećan što si napokon pronašao nekog s kim možeš da se osjećaš ispunjeno, srećno i zaštićeno, bez obzira na to je li to muškarac ili žena. Tata, u potpunosti stojim iza tebe, želim ti sve najbolje i čestitam ti na tome", napisao je David Šumaher.

Porodica Šumaher je sa Korom u lošim odnosima otkako je ona riješila da zarađuje tako što će da prodaje svoje provokativne slike i videe na platformi "Only fans".

(MONDO)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:19
F1, A1
Izvor: Privatna arhiva
Izvor: Privatna arhiva

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC