• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna medalja za Srbiju u Parizu: Mitar Palikuća donosi kući bar bronzu, ali tu nije kraj!

Još jedan ogroman uspjeh srpskog tima na Paraolimpijskim igrama u Parizu!

 Mitar Palikuća u polufinalu Olimpijskih igara Izvor: MN PRESS

Srpski paraolimpijac, parastonoteniser Mitar Palikuća osvojio je medalju na Igrama u Parizu, jer se u ponedjeljak plasirao u polufinale. U četvrtfinalu je savladao Brazilca Lukasa Arabijana 11:3, 11:7 i 11:3 i tako donio još jedno veliko slavlje delegaciji Srbije u Francuskoj. Prije njega je srebro osvojio stonoteniski dubl Nada Matić - Borislava Perić Ranković.

Nakon što je Mitar obezbijedio bar bronzu, zahvalio je svima na podršci. "Nisam ih razočarao, bio je veliki pritisak, sa mladim Brazilcem igrao sam finale na Tajlandu, gdje sam se kvalifikovao. Samopouzdanje je bilo na visokom nivou, nadam se da neću stati, sačekaću da vidim ko je protivnik i nadam se da neću stati. Idemo dalje", kazao je Palikuća za Radio-televiziju Srbije.

"Poslije svih ovih godina, Pariz nam je blizu, nema dugog putovanja, dobro smo se prilagodili, odmoran sam, pripreme su urodile plodom i idemo dalje. Hvala svima, veliki pozdrav za cijelu Srbiju", rekao je Mitar poslije izborene medalje, a dan prije polufinala.

Palikuća će u utorak od 12.15 igrati polufinalni meč, u kojem će moći da obezbijedi bar još jedno srebrno odličje za Srbiju.

A, upravo je srebro osvojio i Nebojša Đurić, paraatletičar kome je oduzeta medalja zbog bizarnog razloga - "neadekvatne opreme". Poslije te skandalozne odluke, Nebojša Đurić se u ponedeljak vratio kući zbog pretrpljenog stresa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC