• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpsku atletičarku pregazio na pješačkom prelazu! Završila u gipsu i kolicima!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Natalija Grujić se trenutno oporavlja od teških povreda koje je zadobila kada ju je nesavjesni vozač udario na pješačkom prelazu.

 pregazena srpska atleticarka natalija grujic Izvor: NatalijaGrujic/instagram

Mlada atletičarka Srbije Natalija Grujić doživjela je tešku povredu pošto ju je na pješačkom prelazu udario nesavjesni vozač. Ova 18-godišnjakina je tom prilikom povrijedila obe noge i to ozbiljno. Završila je u gipsu i kolicima, a sada se povodom svega oglasila Mirjana Stojanović.

Ona trenira Nataliju, a ostala je potpuno u šoku poslije svega što se desilo srpskoj mladoj srednjeprugašici. Ona je otkrila da je Grujićeva pregažena kod atletske dvorane i to uprkos tome što je pravilno prelazila i što je tu prisutan ležeći policajac. 

"Svi me pitaju: 'Šta je sa Natalijom?' Nesavjesni vozač na obilježenom pješačkom prelazu kod atletske dvorane nije stao, već juri i gazi nedužnu djecu. Čak tamo ima i ležeći policajac, ali njemu se žuri. U jednom trenutku neko vam sruši snove, planove, želje, ciljeve i stavi vas u gips. Oporaviće se Natalija, ali tu svaki dan prođe veliki broj djece i treba sve učiniti da ovo bude posljednji slučaj. Brz oporavak, Nato!", zaključila je Mirjana.

Natalija Grujić je članica Crvene zvezde i rođena je 22. marta 2006. godine. Jednom je bila šampionka Srbije na otvorenom, a dva puta na zatvorenom. Trči na 400, 800 i 1.500 metara

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC