• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MADRID: Ana pokazala zube, ali izgubila

Srpkinja dobro igrala na početku i u finišu, ali ipak poražena u trećem kolu od najbolje tenisere svijeta, Viktorije Azarenke - 4:6, 4:6.

 MADRID: Ana pokazala zube, ali izgubila Izvor: MONDO

Ana Ivanović igrala je dobro u uvodna dva kola turnira u Madridu, u istom ritmu počela je i završila duel sa prvim reketom svijeta, Viktorijom Azarenkom. Međutim, Bjeloruskinja je pobijedila poslije sat i 25 minuta igre - 6:4, 6:4.

Srpkinja je prva stigla do brejk prilike i odmah je iskoristila - 3:1. Međutim, tu prednost nije dugo zadržala, samo do 4:2. Tada je Azarenka zaigrala bolje, dodala gas i "vezala" šest gemova.

Poslije 35 minuta dobila je prvi set - 6:4, iskoristivši dvije od četiri brejk lopte. A onda je Ani oduzela servis i iz narednog pokušaja, na startu drugog seta, nedugo zatim i četvrti put na meču...

Ipak, 15. igračica sa WTA liste se nije predala. Naprotiv. Uzvratila je jednim brejkom, a u gemu u kome je Azarenka servirala za trijumf imala je dvije šanse da izjednači! Nije ih Ana iskoristila, spasila je i tri meč lopte, ali četvrtu nije uspjela, pa je morala da pruži ruku trenutno boljoj teniserki.

Bjeloruskinja je izjednačila na 2:2 u međusobnim duelima sa Anom Ivanović, a susret u Madridu bio im je prvi još od 2010.

Naredna protivnica Viktorija Azarenke biće Kineskinja Na Li (8), koja je savladala Njemicu Anđeliku Kerber (12) - 7:5, 6:4.

Nagradni fond turnira u Madridu je 3.755.140 evra. Pobjednici u ženskom singlu pripašće 631.000 i 1.000 WTA poena.

(MONDO, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC