• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kotor Varoš: Tuning opravdao očekivanja

Na platou ispred hotela St. Petar u Kotor Varoši održan je Tuning show 2013, koji je okupio brojne gledaoce, ali i takmičare iz svih krajeva BiH.

 Kotor Varoš: Tuning opravdao očekivanja Izvor: MONDO

Specijalni gost je bio Slavoljub Blagojević sa svojim Lamborghini Super Trofeo autom, što je ovoj manifestaciji dalo posebnu dimenziju. U takmičarskom dijelu najviše uspjeha su imali Mensur Redžić iz Živinica sa svojim Audijem A3, inače vodeći u BH šampionatu u klasi Extreme style.

Njemu je pripao i pehar za prvo mjesto u DB Dragu u Open klasi. U, za publiku, najatraktivnijem dijelu takmičenja, mjerenju jačine izduvnih gasova trijumfovao je Husein Redžić iz Cazina sa svojim Golfom (108,7 decibela), a njemu je pripala i nagrada za najbolji izgled automobila (Best Race look). U klasi German style pobjedu je odnio Nemanja Milovčević iz Banjaluke sa svojim Golfom „dvojkom“, dok se drugim mjestom morao zadovoljiti njegov klupski drug Vladan Jakovljević.

U Street style klasi prvo mjesto pripalo je Harisu Sarajliću iz Zavidovića, dok je nagrada za najbolju prezentaciju otišla u ruke Amerikanca Vegasa, koji je oduševio sve prisutne sa svojim „Krajzlerom“. U kategoriji Best clean look trijumfovao je mladi Dejan Tomić iz Srpca, u mini klasi bez premca je bio Adis Hadžić iz Bihaća, dok je pehar za prvo mjesto u Street A klasi otišao u ruke Aladina Mušića iz Bihaća.



"Drago mi je što smo prve godine u Kotor Varošu na manifestaciji Tuning show okupili 20 takmičara. Svi oni su podržali naše napore da organizujemo ovaj spektakl, koji je od danas uvršten u kalendar BH Tuning šampionata. Naredne godine očekujemo još veći broj učesnika, a naša je obaveza da ih ugostimo na najljepši mogući način", istakao je Miroljub Jurić, organizator Tuning show Kotor Varoš 2013.

Pokrovitelj ovog spektakla je bila opština Kotor Varoš, a pehare najupsješnijim pojedincima uručio je Dalibor Vučanović, načelnik opštine Kotor Varoš. Ono što raduje je činjenica da su svi takmičari istakli da je organizacija bila na najvišem nivou, pohvale stižu i od sudijskog tima Pro Tuning iz Sarajeva, koji su vrhunski odradili ocjenjivanje u svim klasama. Vruće sportsko ljeto u gradu na obalama rijeke Vrbanje nastaviće se turnirom u odbojci na pijesku, koji počinje 9. avgusta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC