• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolisti: Previše primljenih golova

Selektor i vaterpolisti Srbije ocijenili su da su na meču protiv Kine na Svjetskom prvenstvu igrali preopušteno.

 Vaterpolisti: Previše primljenih golova Izvor: MONDO

Srbija je u trećem meču grupe C na SP u Barseloni savladala Kinu sa 16:9 i prvi dio takmičenja okončala na liderskoj poziciji. Ipak, prikazana igra protiv objektivno slabijeg rivala nikoga u srpskom timu nije zadovoljila.

"Mnogo, mnogo primljenih golova. Sada nam predstoje najvažnije utakmice i to moramo da popravimo", kratko je prokomentarisao selektor Srbije Dejan Savić.

Gojko Pijetlović takođe je ocijenio da njegova ekipa nije igrala na očekivanom nivou.

"Znali smo da će ovako da bude. Mnogo primljenih golova je posljedica opuštanja. Sljedeće utakmice ćemo odigrati sigurno bolje. Ovo je bio takav momenat, rani termin, sunce koje je smetalo tokom igre, slabiji rival... Mislim da se ne treba mnogo nervirati, idemo dalje".

Branislav Mitrović prokomentarisao je da je ekipa podbacila zbog toga što su "u glavama već prošli u drugu fazu takmičenja".

Andrija Prlainović rekao je da je i rani termin odigravanja meča uticao da se "delfini" opuste više nego što je trebalo.

"Jutarnji termin, takva i utakmica. Nije bilo motivacije kao u prethodnim mečevima. Ovdje smo se malo opustili, da se pretjerano ne umorimo. Primili smo više golova i to je normalno kada se protivnik ne shvati najozbiljnije. Sada nam predstoji ono najvažnije - nokaut faza. Vjerovatno Rumunija kao sljedeći rival, pa ćemo vidjeti kako dalje", istakao je Prlainović.

Filip Filipović priznao je da je ekipa znala da igra sa slabijom selekcijom i da je meč dobijen na suvi kvalitet.

"Ne bih trošio mnogo riječi. Nismo bili budni u prve dvije četvrtine. Onda smo dodali malo gasa u trećem dijelu i rezultatski se odlijepili. Razlika u kvalitetu je velika i samo je pitanje trenutka bilo kada će se to i pokazati. To se rješavalo u našim glavama. U daljem takmičenju je bitnije šta ćemo mi pokazati u vodi nego ko nam je protivnik", istakao je Filipović.

Srbija će kao prvoplasirani tim iz grupe C u osmini finala igrati sa najlošijom ekipom iz grupe D, a taj duel na rasporedu je u nedjelju od 17.30 časova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC