• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (SP): Slijedi velika utakmica!

"Delfini" zadovoljni igrom u odbrani protiv Rumuna (13:5), a četvrtfinalu protiv Crne Gore pristupaju sa različitih stanovišta.

 VATERPOLO (SP): Slijedi velika utakmica! Izvor: MONDO

Meč osmine finala, protiv posljednjeplasirane selekcije grupe D, bio je za srpske vaterpoliste samo kvalitetniji trening.

"Rumuni su se predali i prije početka, nisu oni loši kako je izgledalo. Popravili smo odbranu, ali moraćemo da riješimo još neke stvari kako bismo bili spremni za Crnu Goru"
, rekao je Duško Pijetlović.

"Oni su mnogo ozbiljniji protivnik, u najužem su krugu kandidata za titulu. Nama je ovo bila dobra uvertira za ritam u kojem će se igrati ta utakmica".

Kapiten Vanja Udovičić izjavio je da su sve utakmice protiv Crne Gore "emotivne i teške" i prepustio protivniku ulogu favorita.

"Čitave pripreme staće u taj meč. Crna Gora je ovdje došla sa najvećim ciljevima, sjajno pripremljena, gladna pobjeda. Blagi su favoriti, možda baš zbog ogromne želje da osvoje medalju. To im stvara pritisak, ali i motiv koji je teško kontrolisati. Ne sumnjajte da ćemo pokušati, ali mislim da su 'na papiru' oni u prednosti", rekao je poslovično skeptični Udovičić.

Filip Filipović dodao je da je zadovoljan pristupom ekipe duelu sa Rumunijom.

"Primili smo četiri gola, da ne računam ovaj peti u posljednjim sekundama i to je više nego dobro u pripremi za četvrtfinale. Očekuju nas velika utakmica i veliki rival. Na njima je veći pritisak, jer su gubili od nas utakmice za medalje. Znamo kako bi trebalo da igramo, ali i oni imaju svoje adute".

Nikola Rađen bio je jedan od najistaknutijih u defanzivi.

"Protiv Crne Gore nemamo šta da izgubimo. U prethodnim duelima smo bili bolji i na njima je veći pritisak. Često smo ih pobjeđivali, vidjećemo šta će sada da bude".

Duel za plasman u polufinale i borbu za medalje na rasporedu je u četvrtak od 20.15 časova.

Crna Gora je u A grupi zauzela drugo mjesto, zbog poraza od Grčke na premijeri Svjetskog prvenstva (4:6), a nakon toga je savladala Španiju (7:5), Novi Zeland (23:1) i u osmini finala Kanadu - 12:4.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC