• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATLETIKA: Novi peh za Blanku, ne ide na SP

Dvostruka svjetska šampionska u skoku u vis otkazala nastup na Svjetskom prvenstvu u Moskvi, jer opet ima problema sa bolovima u nozi.

  ATLETIKA: Novi peh za Blanku, ne ide na SP Izvor: MONDO

Blanka Vlašić baš nema sreće.

Hrvatska atletičarka je zbog problema sa Ahilovom tetivom morala da preskoči Olimpijske igre u Londonu prošlog ljeta, a sada je opet zbog bolova u nozi otkazala nastup na Svjetskom prvenstvu u Moskvi.

Dvostruka šampionka svijeta je zbog problema sa Ahilovom tetivom napravila dugu pauzu. Van atletskih terena bila je punih 20 mjeseci, a onda se vratila takmičenju krajem maja na mitingu Dijamantske lige u Njujorku - i pobijedila.

I kada se činilo da će hrvatska atletičarka poslije dugo vremena nastaviti uspješnim putem kojim je išla prije povrede, opet ju je zadesio peh. Na mitingu u Monaku zauzela je treće mjesto, a zatim se požalila na bol u nozi. Ispostavilo se da je problem mnogo složeniji.

"Poslije takmičenja na mitingu Dijamantske lige u Monaku osjetila sam jak bol u nozi, a situacija se nije popravila ni poslije ostalih takmičenja. To je jasan znak da moram da prestanem sa takmičenjima dok se potpuno ne oporavim. Učešće na Svjetskom prvenstvu bio bi veliki rizik i mogla bih da ugrozim svoju budućnost, što ne želim", saopštila je hrvatska atletičarka.

Blanka Vlašić je na svjetskim prvenstvima 2007. i 2009. godine osvojila zlatne medalje, a najsjajnijim odličjima se okitila i na dvoranskim SP (2008. i 2010), kao i na Evropskom šampionatu u Barseloni prije tri godine.

Svjetsko prvenstvo u atletici održaće se od 10. do 18. avgusta u Moskvi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC