• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP u paraglajdingu: Nastupa 18 zemalja

Na SP u preciznom slijetanju paraglajderom - PGAVC 2013. koje će biti održano na Bjelašnici od 17. do 25. avgusta učestvovaće više od 100 takmičara.

 SP u paraglajdingu: Nastupa 18 zemalja Izvor: MONDO

Paraglajding klub "Ikstrim" i Vazuhoplovni savez BiH su domaćini ovog prestižnog sportskog takmičenja koje se organizuje svake dvije godine pod nadzorom Međunarodne vazduhoplovne federacije (FA)/, koja je priznata od Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Član organizacionog odbora PGAVC-a Ceco Gaković pozvao je danas na konferenciji za novinare sve zainteresovane da dođu i uživaju u takmičenju.

Prema rangiranju FAI, najbolja zemlja u ovoj sportskoj disciplini je Slovenija, gđe titulu najboljeg brani Anton Svoljšak, nakon koje slijede Bugarska i Srbija.

Direktor takmičenja Mirvad Zenuni rekao je ranije da je ovo najveće paraglajding takmičenje koje će se desiti u naredne dvije godine u svijetu.

Ova sportska manifestacija je najcjenjenije, najzahtjevnije i najatraktivnije takmičenje u disciplini preciznog slijetanja paraglajderom.

Okuplja najbolje svjetske pilote paraglajdera, bivše, aktuelne i buduće svjetske prvake čije prisustvo garantuje dolazak pilota amatera, turista i zaljubljenika u vazduhoplovne sportove iz svih dijelova svijeta, saopšteno je ranije iz "Ikstrima".

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC