• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ili pare ili na sud!

Trebinjski kladioničari ne praštaju kladionicama propuste u ponudi! Nebojša M. "ulovio" dobitak od 4.512,30 KM, od kojih mu je isplaćeno samo 676.

 Ili pare ili na sud! Izvor: MONDO

Naime, Nebojša je u kladionici "Mocart" putem interneta uplatio nekoliko tiketa na kojima se kladio na vaterpolo utakmice Novi Zeland - Grčka, te Južna Afrika - SAD. Na obje je pogodio koeficijent 13, koliko je iznosila ponuda za igru "dvojka" na poluvremenu, pošto su "Heleni" vodili 13:3, a "Ameri" 9:1, piše Press RS.

Nebojša kaže da mu je ta ponuda bila više nego primamljiva, te da je bez razmišljanja uplatio tikete, ali i da se šokirao kada je na računu vidio da su mu poništeni.

"Uspio sam da naplatim jedan tiket od 676 KM, pošto se radi o listiću koji sam priložio na uplatnom mjestu i isplaćen je pred svjedocima bez primjedbi. Međutim, na još tri dobitna tiketa koja sam uplatio onlajn zatekao sam kvote 1. Sve sam pogodio, dobici su 963,30, 1.690,00, i 1183.00, ali su poništeni", poručio je ogorčeni Nebojša M.

Ovaj iskusni igrač član je kluba "Mocart" od prvog dana, prije ovog slučaja nikada nije imao problema, ali je sada primoran da tuži kladionicu koja u članu devet Pravila o priređivanju posebnih igara na sreću navodi:

Prilikom izračunavanja dobitka uzimaju se u obzir kvote koje su važeće u momentu klađenja. Važeća kvota za klađenje je isključivo ona koja se nalazi na uplaćenom tiketu.

Nebojša tvrdi da su njegovi tiketi regularno uplaćeni, te da ga ne zanima zašto su naknadno poništeni.

"Izgleda da kladionice mogu bilo koji dobitak proglasiti neregularnim ukoliko procijene da sporni meč nije završen onako kako su oni prognozirali. Ukoliko me ne pozovu da riješimo problem, pravdu ću tražiti na sudu, pa neka tamo objašnjavaju zbog čega su mi jedan tiket isplatili, a tri preostala nisu", jasan je prevareni kladioničar.

Predstavnici kladionice "Mocart", čije je sjedište u Bijeljini, nisu željeli da komentarišu zbivanja oko spornih tiketa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC