• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Delfini": Kada kola krenu nizbrdo...

Reprezentativci Srbije svjesni propusta u porazu od Španije na Svjetskom prvenstvu. "Nikada nisam igrao za sedmo mjesto, ali mora i to da se odigra".

 "Delfini": Kada kola krenu nizbrdo... Izvor: MONDO

Izabranici Dejana Savića nisu uspjeli da se na vrijeme oporave od poraza od Crne Gore.

Poslije neuspjeha u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Barseloni, pognute glave su izašli iz bazena i nakon meča sa Špancima. "Furija" je bila bolja poslije izvođenja peteraca i boriće se sa Grčkom za peto mjesto na svijetu.

"Delfine" u subotu očekuje meč poraženih u razigravanju. Rival će im biti Australija (subota, 13.00 časova).

Iako su bolje počeli meč sa "furijom" i iako su imali posljednji napad u četvrtoj četvrtini, nisu uspjeli da ostvare pobjedu.

"Počeli smo sa dobrom odbranom ali nismo pobijedili zbog velikog broja propuštenih šansi", rekao je selektor Dejan Savić poslije meča.

Srbi su poslije uvodne dvije dionice vodili 3:2, a protivniku u drugoj nisu dozvolili da postigne nijedan gol.

"Pokušali smo da se dignemo i trebalo je ranije da riješimo utakmicu. Vidjeli ste, kada kola krenu nizbrdo, ne zaustavljaju se tako lako. Mnogo smo se ispromašivali, slabo bili sa igračem više kada smo mogli sve da završimo", izjavio je Nikić.

Golman Branislav Mitrović bio je sjajan, ostvario je 22 odbrane.

"Nismo uspjeli da se saberemo do kraja, mada mislim da smo dobro. Stvorili smo dosta šansi ali nije bilo realizacije. Okrećemo se Australiji. Nikada nisam igrao za sedmo mjesto ali mora i taj susret da se odigra".

Filip Filipović pogodio je dva peterca, ali...

"Utakmica bez pretjeranog žara. Motivi su bili ispražnjeni poslije ispadanja u četvrtfinalu. Niko nije nametnuo ritam, igralo se gol za gol. Mogli smo da se odlijepimo ali nije bilo realizacije. Primili smo i nekoliko golova koje ne znam kako da opišem, možda kao dekoncetraciju u odbrani".

Šta je razlog ovakvog ishoda?

"Veliki je broj razloga za ovakav ishod. Glava je ipak negdje odlutala. Španci nisu loša ekipa, posebno kod kuće. Sve im je ulazilo. Ove dvije utakmice nemaju nikakav smisao ali moramo da igramo. Vidim da kod kuće naš neuspjeh ne smatraju tragedijom, ima i ova selekcija pravo da ne bude na mjestu za medalje.To je realnost. Sada da odigramo i da budemo pošteni pred sobom. Poslije idemo kući i vraćamo se starim navikama", podvukao je Filipović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC