• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Beach volley" za vikend u Kotor Varoši

Kotorvaroško sportsko ljeto završava se predstojećeg vikenda.

 "Beach volley" za vikend u Kotor Varoši Izvor: MONDO

Kotorvaroško sportsko ljeto završava se predstojećeg vikenda, kada će se na popularnom kupalištu „Bjeline“ održati drugi turnir u odbojci na pijesku pod nazivom „Bjeline Pils plus 2013“. Rok za prijavu ekipa je četvrtak do 17.00 časova, kada će biti obavljen žrijeb u četiri uzrasne kategorije: seniori, seniorke, kadeti i pioniri. Već sada vlada veliko interesovanje za ovu manifestaciju, koja će okupiti

zaljubljenike u beach volley iz Kotor Varoša, ali i okolnih gradova. Ekipa broji tri igrača, a teren je dimenzija 8x8 metara. Ono što daje posebnu draž ovom turniru je  činjenica da se igrači u slobodno vrijeme, dakle u pauzama između utakmica, mogu  rashladiti u rijeci Vrbanji.

"Prošle godine smo imali 27 prijavljenih ekipa, što je bio svojevrstan rekord.  Ove godine želimo turnir podići na viši nivo u organizacionom smislu, a u tom  smjeru smo i preduzeli određene korake. Opština Kotor Varoš je generalni  pokrovitelj manifestacije, koja polako postaje atrakcija i obogaćuje turističku ponudu našeg grada. Za najuspješnije ekipe i pojedince su obezbijeđene novčane nagrade, diplome i pehari. U petak će na teren seniori, u subotu mlađe kategorije i seniorke, dok je nedjelja rezervisana za finalne mečeve  i proglašenje pobjednika – istakao je Slobodan Petrović, predsjednik Organizacionog odbora turnira.

Odbojka postaje sve popularnija u gradu na obalama Vrbanje. Formiran je Odbojkaški klub Kotor Varoš, koji će se na turniru predstaviti sa svojim mlađim  selekcijama, a tandem trenera Ibričić – Zeljković najavljuje i odigravanje prijateljskih  utakmica u okruženju do kraja kalendarske godine. Njihova želja je da u dogledno  vrijeme oforme ekipu koja će nastupati u šampionatu Republike Srpske, a čelni ljudi Odbojkaškog saveza RS su pružili punu podršku realizaciji ovog projekta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC