• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometaši Borca "upalili motore"

Aktuelni šampion, osvajač Kupa BiH i Kupa Republike Srpske startovao sa pripremama za predstojeću sezonu.

 Rukometaši Borca "upalili motore" Izvor: MONDO

Dosadašnji trener Mladosti Bojan Crnomarković izvršio je prozivku crveno-plavih, čime su počele pripreme banjalučkog premijerligaša.

Crnomarković je najbliži da na kormilu Banjalučana zamijeni dosadašnjeg trenera Jovicu Cvetkovića, iako se pominjalo i ime Nebojše Golića za užarenu klupu Borca.

"Sve se desilo iznenada. Moj prijatelj Golić me zvao da pomognem i naravno da sam prihvatio poziv. Nezahvalno je bilo šta pričati u ovom trenutku, ali drago mi je da su se igrači odazvali u ovolikom broju", rekao je Crnomarković "Glasu Srpske".

Nebojša Golić bio je kandidat za klupu Banjalučana, ali je odustao od preuzimanja Borca.

"Borcu treba 'svježa krv', novi ljudi koji će raditi isključivo u interesu Borca. Došao sam da pomognem svom klubu, krećemo od nule, ali nadam se da ćemo brzo riješiti nagomilane probleme. Predložio sam dvojicu naših trenera, Crnomarkovića i Aleksandra Međedovića, koji na prvom treningu nije bio sa nama zbog poslovnih obaveza", istakao je Golić.

On je pohvalio igrače koji su se pojavili na startu pripremna.

"Svaka čast momcima. Pokazali su da vole Borac i žao mi je što niko ranije nije održao sastanak sa njima. Oni su najzaslužniji za prošlosezonski uspjeh i zaslužuju maksimalno poštovanje", dodao je nekadašnji rukometaš Borca i reprezentativac Jugoslavije.

Prvoj prozivci odazvalo se 18 rukometaša: Srđan Trivundža, Mirko Mikić, Marko Zorić, Branislav Obradović, Nikola Tešić, Igor Rađenović, Stefan Janković, Mirza Haseljić, Neven Crnogaća, Duško Hercegovac, Filip Vranješ, Nemanja Bezbradica, Miloš Nježić, Siniša Ćosić, Srđan Bilandžić, Alen Mišković, Srđan Petrović i Sergej Krstajić.

(MONDO, foto: RK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC