• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pionir" aplaudirao odbojkašicama

Reprezentativke Srbije pobijedile Holanđanke u Beogradu, u tri seta. Meč je odigran u okviru prvog kola turnira F grupe.

 "Pionir" aplaudirao odbojkašicama Izvor: MONDO

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je u petak selekciju Holandije sa 3:0 (25:18, 25:16, 25:21), u prvom kolu turnira F grupe Gran Prija.

Srpkinje, aktuelne prvakinje Evrope, zabilježile su četvrtu pobjedu u ovogodišnjem Gran Priju, a naredni meč igraju u subotu od 17.30 sati protiv Alžira.

Utakmica je odigrana u dvorani Pionir pred oko 1.000 gledalaca, a sudili su Janpen Jirakakul iz Tajlanda i Mustafa Jirad iz Libana.

SRBIJA: Brakočević (17), Živković, Krsmanović (8), Malešević, Molnar (3), Mihajlović (17), Ognjenović (7), Nikolić, Bjelica, Ninković, Rašić (14), Chebić.

HOLANDIJA: Stoltenberg (2), Belen, Plak, De Krajf, (5), Grothujs (6), Stenbergen (7), Pjetersen (3), Slutjes (4), Bajs (10), Dajkema, Renkema, Knip.

Srpske odbojkašice nastavile su sa odličnim rezultatima u Gran Priju. Savladana je Holandija maksimalnim rezultatom, u meču tokom kojeg su izabranice Zorana Terzića do kraja kontrolisale igru i rezultat.

U pauzi između prvog i drugog seta predsjednik Udruženja odbojkaških trenera Srbije Bogdan Sretenović predao je treneru Crvene zvezde Ratku Pavličeviću nagradu za najboljeg trenera u prošloj sezoni u takmičenju seniorki.

U drugoj utakmici 1. kola F grupe od 20.15 sati igraju SAD i Alžir.

(MONDO/Agencija, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC